vagy pulyka. Csíkokra vágom a filét, akármiből is van és egy kis olajon vagy vajon megpirítom, só, bors, szerecsendió kerül rá. Ha megpirult felöntöm tejszínnel, majd valamikor időközben rádobom a kisebb cikkelyekre vágott konzerv őszibarackot, nyáron természetesen lehet frisset, de a konzerv is isteni. Aztán amikor már majdnem teljesen kész, reszelt füstölt sajtot tolok rá és kész! Állatjó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amilyen egyszerű ez is, olyan finom!! Mazsolás rizzsel a legkirályabb! Fotó nincs róla, majd next time.
2010. január 20., szerda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Jók ezek az egyszerű kis receptek, köszi! Közös receptes blogot ismered? ;-)
VálaszTörlésSzuperül hangzik! Bobó kapott belőle?
VálaszTörlésTermészetesen kapott belőle és mondanom sem kell h imádta :)
VálaszTörlésSzilvi, ismerem, jaja! ;)