Tavaly elszúrtam életem elsőjét, túlérleltem. (Anyukám szerint ehető volt.)
Idén újrapróbálkozom. Nem a nagyim-féle-pici ubik-fokhagyma nélkül-típusút, hanem a Peti-féle-nagy ubik-fokhagymával típusút. Drukkoljatok, mert imádom a koviubit és végre a sajátomat akarom kétpofára zabálni.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Bíztatás képpen: tavaly nekem sem sikerült, idén viszont tökéletes!!!! A felét már megkajáltam.
VálaszTörlésKét tipp amit idén tudtam meg: két napnál ne legyen tovább rajta a kenyér, és a lé jól lepje el az uborkát, semmiképp ne kerüljön a víz felszínére, ettől a kettőtöl puhul meg állítólag.
Nagyon drukkolok!!! Nekem is pont a héten jutott eszembe, h most, h HTB vagyok, csinálhatnék végre koviubit :-)
VálaszTörlésHajrá!!!