2014. január 2., csütörtök

Szilveszter

Teljesen rendben lettem volna azzal is, ha itthon vagyunk kettesben, de mégsem így lett, és mennyire jó volt így! Délelőtt elbuszoztunk Tropicariumba: Amennyire hisztisre sikerült a két nappal ezelőtti Állatkertezésünk, annyira békés, meghitt volt ez a kirándulás. Voltunk már itt, kb két éve, de nem emlékezett, a cápaalagút meg amúgyis minden alkalommal egy csoda. Háromnegyed órát voltunk benn, beszélgettünk, nézelődtünk, jajj, de jó volt.


Itthon ebédeltünk, majd hatalmasat aludt(unk). Utána pedig átmentünk Simi barátnőmékhez. Ahol istenien éreztük magunkat, nagyon jó volt nekem most Bobóval lenni, kicsit sok már ez, hogy kétnaponta elmegy egy napra. Nem jó ez így. Na, de igazán jól éreztük magunkat, a gyerekek életükben talán először nagyon jót játszottak egymással, mind a hárman, ügyesek, cukik voltak, tüzet oltottak, balettoztak, Táncoló talpakat néztek (néztünk), utána a két nagy két órán át sarkvidékeset, jégtáblásat, oroszlánfókásat, pingvineset játszott. Közben pedig végig tüzijáték-lázban égtek, merthogy a tetőtéri lakás ablakából isteni kilátás volt a Hősök terére, ahol ötpercenként fellőttek valamit. Mi velük is foglalkoztunk, de társasjátékoztunk is a többi felnőttel, beszélgettünk is. Megvárták velünk az éjfelet. Vele koccintottam először. Nagyon szívből boldog új évet kívántam neki. Aztán a többieknek is.
Jó érzés volt velük lenni, a barátokkal is, meg a gyerekekkel is. A reggel és az új év építkezéssel kezdődött, amit jó jelnek vettem, majd a galérián két óra játszással folytatódott, eltűntek ők hárman, mi meg kávéztunk, eszegettünk. Elmélkedtem sokat este, jó volt ilyen körben és így zárni az évet, és jó volt velük és Bobóval kezdeni. Nagyon felszabadult volt, rengeteget játszott, nem rajtam lógott, bevetette végre magát a gyerekek közé, nagyon boldog voltam ettől. Az újévi estém meg más miatt volt csodálatos. Közte meg jó pocsékul voltam. De, hát, ahogy most tanulom, ez ilyen: jó és rossz együtt, egyszerre van. Jó lesz, ha az új évben, csak ennyit megtanulok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit szólsz?