2013. november 4., hétfő

Ahogy ő lát

Vagyis én a gyerekem szemével. Az ő lelkének tükrében. Imádom, szeretem, pláne a ragyogó tekintetéért, ahogy megmutatta, és nem csak mert ráadásul szerintem gyönyörű lett ez a rajz.

Mama
Ma élete legdurvább eddig rajz-termését hozta haza, gyönyörűségekkel, amikkel már nem traktállak benneteket, de nekem elolvadás, melldagadás, büszkeség mind egytől egyik. Imádom, hogy magától talált rá a rajzolásra, imádom, hogy nem szólok bele, imádom, hogy élvezi, hogy sikerélménye van benne, végre valamiben igazán. Nem tudom, meddig tart az éra, de minden percét kiélvezem.

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Te jól nézel ki és látod, milyen gyönyörűnek lát a gyereked is? Szép, színes ruhában vagy, madarak röpködnek feletted ( remélhetőleg nem galambok :D ) és a "cipőd" az a legnagyobb ász.
    Én spec most ronda vagyok és kövér, de a gyerekem minden nap megajándékoz egy ilyen vagy, hasonló mondattal: "Szép vagy,gyönyörű anyukám vagy, nagyon szeretlek!" ... és én olyankor sírok, mint egy ló.
    Ölellek!
    KK

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annak idején, mikor Győzőnek sírtam, hogy milyen rossz anya vagyok, mindig azzal vigasztalt, hogy de hát, Bobóka mennyire szeret engem. Én meg azzal védekeztem ez ellen az érv ellen, hogy a totálisan hideg és könyörtelen, szívtelen anyját is szereti a gyereke, tehát ezzel nem bizonyított be semmit. Na, erről a szerinted én jól nézek ki, te meg nem- jutott eszembe. :) Mert persze, hogy a szeretettől látnak minket szépnek, téged is Mirkóci! És ettől vagy egyébként nem ronda és kövér, hanem szeretetreméltó húsvér, esendő ember te is. (Elragadtattam magam, tudom :)) ) Ez olyan érdekes különben, mert én teljesen biztos vagyok benne, hogy te csodálatos anyukája vagy a kis királyfinak! Kívülről milyen más, igaz...? Rólam is sokan ezt gondolják, én meg mégsem érzem?? Na, mindegy. Sírjunk, mint a lovak ilyenkor, naná!!! Édesek, jó, hogy vannak!
      (A cipőm imádom én is, meg a színes ruhám! - Bobó minden kis szart észrevesz rajtam, imádom - és bagoly és sas van fölöttem, véletlenül sem galamb :)) )

      Törlés

Mit szólsz?