2012. szeptember 17., hétfő

Bobbal egy ágyban

Egész nap pszichodrámán voltam, fáradt vagyok. Lezuhanyzom és utána bebújok az ágyamba a legédesebb pasi mellé, akit csak a hátán hordott a föld, és aki már epekedve vár rám, olyannyira, hogy azt mondta, neki fürdés nélkül is jó vagyok, csak menjek gyorsan. Összedugjuk az arcunkat, egymáshoz fúrjuk kezünk-lábunk, majd édesdeden szuszogunk egymás mellett reggelig. (Vagy gyomron rúg, szemen szúr a tatuja farkával és arccsonton üt a kétkilós műanyag gorillájával és gyűrötten ébredünk.) - írtam ki a fészbukra.

Ezek után bekuckóztam magam mellé (Közölte, hogy "Ki, ez a cuki nő az ágyamban?"), a hátamon feküdve felpolcoltam magam, és olvasni készültem. Odafúrta magát a mellkasomra, a hónaljamba, ficánkolt, tekergette a kezem, hogy minél jobban átöleljem, simogatta a karom, rajtam feküdt és mocorgott szerintem egy órán át. Egyszer belekönyökölt a mellembe, kértem, hogy arra vigyázzon, erre felrántotta a takarót, elkezdett tapogatni, és megkérdezte, hol a nagy mellem. Mondtam neki, hogy na, az sehol. Kicsit még nyomogatott, aztán visszafeküdt rám. Néha beszélgettünk, néha csak nézelődött, forgatta a cumiját, dudorászott, néha az arcomhoz fúrta magát, simogatott. Mikor már idegesített az állandó mozgása, lefektetettem a "helyére", magam mellé, innen még odafúrta a csupasz lábamhoz az övét, hogy összeérjen, és nem sokkal később elaludt. Reggel is hozzám-rám fészkelte magát, és így feküdt még vagy húsz percig. Idilli volt. 

4 megjegyzés:

  1. Hogyhogy közös ágyban? Lemaradtam?

    VálaszTörlés
  2. Ja, nem. csak kivételes alkalom volt. Rámtört a szeretethiány és megkérdeztem, van-e kedve. Végre volt, párszor már bepróbálkoztam, de mindig visszakéredzkedett az ágyába 5 perc után. Most végre ottmaradt :)

    VálaszTörlés
  3. Milyen jó fej pasi lesz ha már most ilyenekkel nyűgözi le a csajokat, hogy : "Ki, ez a cuki nő az ágyamban?". Hatalmas! :-)

    VálaszTörlés

Mit szólsz?