2013. július 11., csütörtök

Nővel élni...

Ha én ülök a wc-n, ő bejöhet, ha ő ül a wc-n, nekem kinn a helyem szigorúan. Általában. Néha nagykegyesen odaveti nekem, hogy "Benn maradhatsz..."
Ma reggel megkérdeztem, fogat moshatok-e, míg pisil. Határozott nemmel felelt. Két perc múlva bementem mégis a fürdőbe, hogy megközelítőleg húsz másodperc alatt leborotváljam a hónaljamat. Erre hősünk már felcsattant:
- Mondtam, hogy ne gyere be!
- Tudom, de egy pillanatra dolgom lett itt.
- Mondtam, hogy ne gyere be, akkor meg mé' jöttél ide mutogatni a melled?!
Nem mutogattam természetesen a mellem, igaz, aligvalami csipkés topban aludtam, és az is igaz, hogy hónaljat borotválni, csak feltett karral tudok.

Tegnap még Balatonon, kinyújtóztattam a karom, vettem egy nagy levegőt, miközben hősünk tejbepapit ebédelt. Ehhez kapcsolódó gondolata is volt ám:
- Mi az, te ülve csinálsz napüdvözletet?!

Tegnap a Balatonban a hátamon lovagolva, elkezdte meghúzni a fürdőruhám zsinórját, hogy majd ő abba kapaszkodik. Elkezdtem röhögöni, és mondtam neki, hogy ne húzgálja, mert itt fogok állni a tóban pucér csöccsel. Na, hát, ezzel bearanyoztam a napját. A tóban is elkacarászott ezen, de a hazafele úton, ha háromnegyed órát nem töltött a csöcsön (mint szón és mint testrészen egyaránt) való merengéssel és próbálta ki a kifejezés adta szójátékok összes lehetséges változatát, akkor semennyit.

Mi lesz még itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit szólsz?