2012. február 8., szerda

Napom fénypontja

Jól bevált taktika, ha nem várok sokat egy helyzettől, mert így szinte biztos a kellemes csalódás.

Napocska

Mivel szinte egyáltalán nem hajlandó rajzolni, nem mondanám, hogy rohamos léptekben fejlődik, de nekem ez most nagy öröm volt este, pláne azok után, hogy milyen napom volt.

6 megjegyzés:

  1. Ez nagyon szuper! Még hogy nem tud rajzolni?!
    (És itt totál off, de: észrevetted, hogy a top 100 filmes listádban kétszer szerepel a Ravasz, az agy... ? 8 és 88. :) )

    VálaszTörlés
  2. Szuperjó napocska, és lemenőben van épp, ha jól látom :) Hát nagyon nagyon szép!!! /Zalánt teljesen visszafogták a bölcsiben :( Basszus próbáltam én mondani, hogy rajzoljanak is, de csak színezgetnek állandóan, mert régi iskolák szerint az a lényeg, hogy szépen a határokon belül satírozgasson. A határtalan kreativitást nem támogatják. Az, hogy én itthonról szurkolok, úgy látszik kevés :(/

    Ildi: már én is mondtam neki, de nem érdekli :) Nagyon szereti!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem eszméletlen jó ez a rajz! Megértem az elégedetlenségedet, milyen gyerek ez a Bobó, majdnem 3 éves és még nem készített rajzot az atommag hasadásról??!!
      Volt olyan tanítványom, aki egész óvodás korában se nem rajzolt, se nem énekelt...és felvételt nyer egy jó nevű suli ének tagozatára :-P

      Törlés
    2. Jóvanmár, egyszer kitörlöm!! Most úgyis van mit a helyére tenni!! :)
      Dia.....ez a rémálmom....hogy én otthon építgetek egy birodalmat, megalapozom, az intézmény egy laza mozdulattal söpri majd félre, ez igaz az értékrendekre is, meg sok-sok mindenre... apróságokra is, meg lényegesekre is, szívás, hogy így van, de még dühösek sem lehetünk...Mondjuk bízzunk benne, hogy csak a kis tüzeket tudják kioltani, és mint pl. Zalán zeneszeretete, az kiállja a próbát!
      Zsu, szerintem is jó!!!! Imádom. Csak azt bánom, hogy kevesebbet rajzol, de nem erőltetem, és nem is kesergek, ő meg néha meglep ilyenekkel. Szeretetgombóc!

      Törlés
  3. <3
    Egyetértek, csak a kis lángocskákat lehet kioltani, a nagy tüzeket nem tudják! Viszont én abban bízom, hogy más lángocskákat meg meggyújtanak, amiket mi itthon nem tudunk még csak fellobbantani sem.
    Napocska szuper!!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is szuperaranyos és klassz napocska! :)
    Jól teszed, hogy nem erőlteted, majd rajzol még rengeteget. Tökéletesíti "ott belül". :)
    Amint látod, egész jól halad. :)

    Mi például rajzoltunk az oviban ezerrel, imádtam, de nem tudok rajzolni és nem is szeretek...
    Ám az ovi értékrendbeli ráhatása, a különféle benyomások engem is nyugtalanítanak. Valahogy a mi "elveink" nem illenek olyan simulóan a mai felfogásba. Engem ez már most kiborít.
    Csak reménykedem, hogy itthonról erős alapokat visz, ahogy a lányaim is annak idején, és ezek az alapok örömöt adnak az életében, s így nem lesz szükséges más irányba fordulni. Talán harmadszorra is sikeres lesz (lekopogom).

    VálaszTörlés

Mit szólsz?