2012. május 1., kedd

Külön Juditnak

Aki pár hete megbotránkozott azon, hogy Botond még nem evett Nutellát és egyáltalán: azt sem tudja, mi az.


Szóval, nyugi, anyám és tesóm is megszánták, és születésnapjára, illetve húsvétra is kapott egyet-egyet. (Még majdnem tele vannak, de psssszt. )

6 megjegyzés:

  1. És pucérra vetkőztetted a kóstoláshoz???
    :))))))))))

    VálaszTörlés
  2. Levetkőzött már fürdéshez, de eszébe jutott, hogy megbeszéltük h vacsi után kaphat 1 kanállal :) Kiszaladt, odahúzta a széket a polchoz, levette, kiszolgálta magát, majd jött fürdeni. Mintagyerek :)

    VálaszTörlés
  3. Na, végre!!!
    Egyrészt már rég szólt poszt külön nekem, igazán megtisztelő :)
    Másrészt megértem, h nem adtál neki nutellát, hiszen az nem illene bele a bio-életmódotokba, hisz tudom, Bobó számára az alma a desszert, az édességet ki nem állhatja, nasizni nem szokott. Gondolom, ezt a mannát is undorodva köpte ki, nemde?

    VálaszTörlés
  4. Szó sincs erről :)) de önszántamból az életben soha nem vennék nutellát. Nem tudom, miért... Csokit sem veszek sohasoha... (Kivétel havi 1 Pom pom csoki) Rudik, pogik, péksütik, kekszek igen, csoki vmiért nem..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te szereted a Nutellát? Én max. palacsintában. Azért nem veszek egy üveg Nutellát, hogy süthessek mellé palit is :-P A kép bombasztikus :-)

      Törlés
    2. Én meg nasiként kizárólag pogit veszek meg rudit, sajnos utóbbit nagyon gyakran elfelejtem, ezért nem is tudom, mikor elvett Lilkó utoljára :( Kekszet soha, csokit soha (csakis magamnak), ropi, csokigolyó, perec, ropi, ilyesmi szintén nem. De Nutellát veszek (azt is tök rég vettem egyébként, mert iszonyat drága ahhoz, h két nap alatt elfogyjon :( ), Lilkó palacsintába v pirítósba, én kanálra teszem.
      Remegek érte, de az a mennyiség, ami elfogyna, abból havonta egy cipőt tudnék venni, így alig veszek. Ezért is lepődtem meg, h nálatok van otthon, és a kutya rá se néz :)

      Törlés

Mit szólsz?