2012. július 10., kedd

Sebes és csokis

Itt a nyár, több a mezítlábas rohangálás, több a fedetlen, szúnyogok támadásának kitett bőrrész, eddig is kék-zöld folt volt a sípcsontja, most aztán még inkább. Na, csak arra akarok kilyukadni, hogy elő-előfordul a kis husi testén egy-egy seb.
Balcsin elég durván szétvágta mindkét talpát, tényleg csúnya volt. Ha lehet ilyet mondani, amennyire szenvedett tőlük, annyira szerette is őket. Ezzel valahogy én is így vagyok egyébként, fura.
Dédelgeti őket, naponta többször megnézi, mennyire gyógyultak be, Ibolya néni kenegeti Betadin-nal, én puszilgatom. Úgy hívja minden sebét, hogy "a vérem". "Nézd meg a vérem, Mama, már alig látszik". És a vérem-et raccsolva mondja (amire egy hónapja kapott rá és mindennél jobban imádom, annyira vicces).

Tegnap pedig tök magától ő is elkezdte sebességnek hívni az egyik sérülését.

5 megjegyzés:

  1. Itt kérdezem, mert már nincs üzenőfalad, viszont kíváncsi vagyok, hogy tetszik "A Zacher"? Én már kiolvastam! :-) És nemrég meg láttam az "Életrevalókat", az is nagyon tetszett! :-)

    VálaszTörlés
  2. Azért nincs, mert tök sok pop up spam-et hozott..
    Zacher izgalmas, de aszittem a függőség pszichológiájáról is lesz szó, főleg az érdekelt volna, de így is izgi, csak más teljesen. De beszarok ezeken a dizájner drogokon, nagyon kemény, miket ír le, hogy miket esznek meg a gyerekek, tesóim, fiatalok :(((( Durva.
    Életrevalóktól kész vagyok..... Zseni!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Voltak durva esetek benne tényleg és aggódnék rendesen ha most kamasz gyerekem lenne. /És durva hogy már csak 10 év és már aggódhatunk is!!!/ Bírom azt a pasit, nagyon. És nagyon tetszik amiket a gyereknevelésről is ír. /Közelebb áll hozzám mint némelyik nevelési irányvonal./
      Szabó Győző könyvét olvastad? Én azt is /nincs drogos irányultságom :-D, csak Anyum kivette őket a könyvtárból, mint újdonságokat/, na az nem tetszett...

      Törlés
  3. Engem nagyon érdekel a drogfüggőség pedig sosem drogoztam (annak is megvan az oka h miért). Nagyon vicces a Zacher!! Szétröhögm magam a cinikus megjegyzésein!!! Ja, szimpiket ír a gyereknevelésről is!!! Kicsit Csernusos, tetszik!!! Szabó Győzőnek a brief-jét olvastam, az tetszett, érdekelnek ezek a cuccos sztorik, főleg azoké, akik megjárták a poklot és kijöttek belőle. Szabó Győzővel annyi az előítéletem h nemtom mennyire értelmes. Múltkor láttam egy interjút, ott elég butácska volt.... Könyvben milyen? Miért nem tetszett?

    VálaszTörlés

Mit szólsz?