2011. július 12., kedd

Bumm a fejbe!

Kicsit sokat medencéztünk-tavaztunk itt-ott a napokban, ma éppen Budakalászon töltöttünk egy szuper napot, délután az apja is utánunk jött, ő is ül a medencében, viccből fejbedobja Botondot a gumilabdával, aki erre felhördül:
- Ne dobd a fejemre, basszameg!


Sírtunk a röhögéstől, olyan hibátlan hangsúllyal és indulattal mondta, hogy őrület. 
Más. Ha neadjisten elmúlna a jelenség, mire odáig jutok, hogy egy posztot szánjak neki, lejegyzem: egész nap dirigál, utasításokat oszt, ellenkezik, vitatkozik, visítva és üvöltve felkapja a vizet mindenen, semminek nem örül és semmi nem jó még véletlenül sem úgy, ahogy mi csináljuk. Ha igaza van Méreinek, és ötéves koráig tart a dackorszak, jó lenne, ha engem is fejbe dobna valaki: egy medicinlabdával. Marha nagy szerencséje, hogy imádom mindennél jobban. Pl. azért mert az előbb kikukucskált a szobájából, meglátta a vizes fejemet, és azt kérdezte: Mama, te miért mostad meg a szép hajadat?

2 megjegyzés:

  1. Hogy provokálhatnék ki én is egyet? Hallani akarom élőben a Bitibobót káromkodni.
    (Még szerencse, h Ligeten még nem nyílt ki a csipája, különben a fürdős videó cifra lett volna :D:D:D:D)

    VálaszTörlés
  2. :D Szupertudomány, bár őszintén megmondom nálunk férjem a nagy káromkodó tudós, de mindig írtóra haragszom rá és befenyítettem, hogyha az oviba behívnak minket, mert a gyerek olyat beszél, amit még nagyon nem kéne, akkor neki kell dumálnia az óvónővel.

    VálaszTörlés

Mit szólsz?