2012. május 15., kedd

Külön Zsuskának

Mert bár pár nappal későbbre terveztem a coming outolást, mikor több kép összegyűlt volna, de most akkor így válaszolok Zsuskának az előző poszt kommentjében feltett kérdésre: Mivel alszik Bob, ha nem állatokkal?






A válaszom: a fürdős pelikánjával (!) és abba beletehető pici valamivel, radírokkal, puskákkal, BlueTack golyókkal, Kinder figurákkal, zsinórokkal, szalagokkal....


.... könyvekkel, leeresztett lufikkal, kiselejtezett Télapó-díszekkel, mágikus hengerrel, smaragddal, ugrókötéllel, ilyesmivel. Múltkor egy sünvázzal (!) aludt, a minap pedig egy tojást akart bevinni, de valahol még én is meghúzom a határt.


A legszebb az egészben, hogy minden reggel átvonul hozzám, és minden egyes apró vackot át kell hozni vele, most már annyit elértem, hogy ő jön a lábán (eddig őt is ölben kellett cipelni), nekem meg így lehetőségem nyílik összegyűjteni minden létfontosságú kacatot a lepedő redői közül, hogy aztán az én ágyamat terítse be velük, hogy aztán este hordhassak mindent a helyére, hogy a kör kezdődhessen elölről.
Hát, így.

9 megjegyzés:

  1. Imádlak!!!
    Mindkettőtöket :)

    VálaszTörlés
  2. Örömmel nyugtázom, hogy a radírpacsker is pihe-puha párnák közt szendereghet :)

    VálaszTörlés
  3. Ha ráfekszik valamelyik műanyagra, akkor nem sír?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van egy kis piszkos titkom: miután elaludt, pár apróságot leszámítva mindent lerakok a földre mellé, amiket minden reggel nyugtáz, hogy leestek alvás közben. :)

      Törlés
  4. Na örülök, hogy elpakolod :) Annyira jó, hogy Bobó ilyen hurcolászós. Kiváncsi vagyok Zoárd hurcolász-e majd. A zokniját végül is már remekül tudja magával vinni ide-oda a kezében.

    VálaszTörlés
  5. Bobó nincs egyedül ezzel a perverziójával. Eddigi legbizarabb cucc ami alvóstársnak kellett: nokedliszaggató (igen, igen! Az, amit szülés után hozott be a dédi újszülöttajándéknak!)

    VálaszTörlés
  6. "de valahol még én is meghúzom a határt" Hát én ezen nagyon röhögtem! Azért elég jól bírod. Én ennek a negyedétől is sikítófrászt kapok. :-D

    Mondjuk Réka nem az ágyba akarja hurcolni a dolgokat, bár emlékszem volt egy időszak, amikor millió plüsst hurcoltunk éjjel le a lépcsőn Rékával együtt mikor még kelt éjjel tejet inni. Most az van ha megyünk valahová sétálni, kirándulni, minden itthon fellelhető számára fontos apró kis fecnit, labdát, könyvet, akármit el akar hozni. És egy ideig cipeli is -mert ugye az van mondva hogy csak ha Te hozod- de a vége mindig az hogy cipelni kell a táskát, Őt és egyáltalán. :-D És reggelente az Apját idegeli ki ugyanezekkel bölcsibemenet, mindig visszarohan még valami "nagyon fontosért". :-))))

    VálaszTörlés

Mit szólsz?