2012. november 21., szerda

Prömié

Csak a történeti hűség kedvéért jegyzem le, hogy a tegnapi nap megtört a kőkemény jég Bobókám akarata körül, és - igaz nem teljesen önszántából -, de belekakilt a vécébe. Ült a kádban, elkezdett sipítozni, hogy ki kell jönnie, adjak rá pelust, mondtam, hogy ott a wc, ne vicceljünk már, hogy most csuromvizesen kivonulunk pelenkáért, először tiltakozott, aztán ahogy ott évődtünk, már alig bírta tartani, kétségbeesett, hogy mi lesz így, ráültettem gyorsan a wc-re, már kinn is volt. Ezek után a világ természetesebb dolgaként beszéltünk erről, és igazából én is tök természetesnek éltem meg. Nem volt ilyen nagy fless vagy ováció körülötte. Nem tapsikoltunk vagy jártunk örömtáncot, ő is szerintem örült magának, de valahogy természetesen kezelte. Azért ez - főleg az ő esetében - hatalmas hatalmas szó, büszke vagyok rá nagyon, ahogy így észrevétlen halad előre a maga kijelölt kis útján. A folytatást majd meglátjuk.

6 megjegyzés:

  1. Én simá hatalmas dolognak tartom!!! A körülményeket a "mi" esetünkben ismered, úgyhogy ennek fényében (is) minden tekintetben:
    NAGY DOLOG! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kb 3 hónapja akarom kérdezni, hogy mi van Ádámmal azóta???

      Törlés
  2. Nagy gratula Bobónak! Én sokáig nem mertem wc-be kakilni, szóval tudom mekkora bátorság kellett ehhez!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wow, de emlékszel is erre??? Vagy csak az elmondásokból?

      Törlés
    2. Emlékszem! (elég sok kiskori emlékem van...)

      Törlés
  3. Oviban hogy csinálta? Vagy nem is volt wc-n? Szerintem is jobb természetesen kezelni, mert az is, és már én is szeretném nagyon természetesen kezelni, ha reggelre nem pisilné tele a pelusát. :)

    VálaszTörlés

Mit szólsz?