2010. február 7., vasárnap

Produkció: xilofonozik

Jó, nem nagy cucc, de én mindig elképedve nézem, hogy mikre jön rá tök egyedül. Ez is úgy történt, hogy felmentünk a szomszédba, ahol Bobó szereti bebarangolni a lakást és így bukkant rá Kinga hangszeres dobozára. Kivette belőle a xilofont és az ütőjét, plusz a triangulum ütőjét és rendeltetésszerűen elkezdte ütögetni a xilofont. Előtte soha nem látott sem xilofont, sem hogy hogy kell használni, ezért is hatódtam meg nagyon. Fél órán át püfölte elmélyülten, meg sem mertünk moccanni körülötte, hozzá sem szóltunk, aztán kicsit lehoztuk még kölcsibe, de utána el is dugtam, mert szülinapjára szeretnék venni neki. Már korábban kitaláltam, hogy kap, de így még jobb ötletnek tűnik.

4 megjegyzés:

  1. Dorka karácsonykor kapott egy xilofont és azóta is imádja ütni. Próbáljátok ki a tamburint, maracast és dobot is. (EuroShopban vettem őket 300 ft-ért...) Dorka mindet imádja. Többet érnek együtt mint egy Tanuló Kutyus... :DDD
    Szoktunk családilag együtt is zenélni. Szerintem Bobó is élvezné. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem az tetszik nagyon, ahogy ül.. :)

    VálaszTörlés
  3. Ez igazán nagyon ügyes dolog!
    majd nálunk kipróbálhat másfélét is, van rumbatök, kasztanyetta, triangulum, csörgődob. Dina is az első születésnapjára kapta őket :)

    VálaszTörlés
  4. Jajjj, dehogynincsen csörgődobunk és rumbatökünk, karira kapta őket, de nem hajlandó a kezébe venni őket. A triangulumot pedig úgy dobta félre a szomszédban, mint vmi undorító kis dögöt. :)
    Ja a tamburinját meg most hirdetem a vaterán. Kb olyanok, mint egy csörgő, más hasznát nem látom ezeknek...a dúlolóban sem törődik ezekkel....a xilofon viszont sztár lesz, érzem. :)

    VálaszTörlés

Mit szólsz?