2010. február 7., vasárnap

Újabb érdekes adatok

  1. Felettébb érdekesnek találom, hogy amikor minikatonákra vágott kivit szeretnék adni neki uzsonnára -amely gyümölcsöt egyébként egy másikkal összeturmixolva örömmel fogyaszt-, olyan undorodva és megvetően fordul el és húzza össze a száját, mintha meg akarnám mérgezni; ellenben: ha meghúzza az arclemosóm, ami istentelen keserű, az előbb megkóstoltam, vagy beleharap a szappanba, azt olyan arccal teszi, mintha mézet nyalogatna.
  2. Másodikként pedig következzen minden idők legközérdekűbb Bobóinformációja: nem a zöldborsó, ahogy anyukám jósolta, sem a hal vagy a máj, amitől én tartottam, hanem amitől a legeslegbüdösebb lesz a Bobókaki, aaaaaaaz aaaaaaaaa kivi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arról nem is beszélve, hogy mire egyesével leszemezgetem a csupasz seggéről a magjait, miközben ő a cselgáncsbajnokságra gyakorol, belerokkanok. Remélem tehát, hogy valóban magas a C-vitamin tartalma és megéri a sok vesződés.

4 megjegyzés:

  1. Ehetnek már kivit? Persze,hogy az a legfinomabb,ami tiltott! Nehogymár bárki is megmondja,hogy mi a fogyasztható és mi nem! Nyáron majd a homokozóban lévő homok lesz a csemege! :)))

    VálaszTörlés
  2. Szuper poszt, de mégis a legjobb az illusztráció :-D
    Nagyon ott vagy a szeren!!!

    VálaszTörlés
  3. Orsókám, végre valaki értékeli ezt a psoztom, sztm is jó lett, de valahogy senki nem méltatta.. :(((

    VálaszTörlés

Mit szólsz?