2010. június 24., csütörtök

Rizibizi

8 megjegyzés:

  1. Teljesen ledermedek mikor ilyen videót látok, meg mikor azt olvasom, hogy Bobó elvan egy tenger élővilága albummal mittomén hány percig. Isten tudja hány hónapja fel sem tudnám fektetni D-t egy ilyen pelenkázóra. Olyan meg fogalmam sincs hány hónapja nem volt, hogy ő ilyen nyugalomban feküdne akár 3 másodpercig is... Nálunk a pelenkázás az iksz perc kergetés, sarokbaszorítás, szőnyegre iksszer visszacipelés, ketten lefogás, közben ordítás, közben kitérek a nagy rúgások elöl, hogy ne Vinit rúgja agyon, stb.stb. (Azért a bugyipelenkázás óta új korszak köszöntött be szerencsére) Kissé eltérő a temperamentumuk :D Irigyellek kicsit! ;D

    Jancsi

    VálaszTörlés
  2. Gyorsan megkérdeztem a férjemet is, hogy mit lát "furcsának" ezen a videón? Egyből levágta, h mire akarok kilyukadni. "Úristen, így fekszik nyugodtan a pelenkázón és eljátszik egy hallal?" :DDDDDDDD

    Jancsi

    (Amúgy nagyon édes Bobesz, bocsi ha túl személyes lett, csak minket az ilyen mindig ledöbbent. A férjem mit nem adna egy ilyen gyerkőcért.)

    VálaszTörlés
  3. u.i:
    Mármint nem Dorka helyett kellene neki sztem ilyen gyerkőc, hanem örülne ha Vini ilyen kis nyugisabb lenne.
    Na, most már eldugulok... Félrevittem a témát... :(
    Jancsi

    VálaszTörlés
  4. Hú de ügyes!!! Jó hogy nem moszkvics slusszkulcsot tetszik mondogatni! :-D Csak viccelek, tényleg ügyesek vagytok, annyira édes a kis hangja! :-)

    VálaszTörlés
  5. De édes! izibizibi :)

    Most már tényleg kezdek gyanakodni, hogy Zalán is tud beszélni, csak én nem értem. :) Velem lesz itt a baj, a tökéleteset várom.

    VálaszTörlés
  6. Te aztán nem vagy kispályás, Bobó! Rizibizi??? Elájulok, nagyon cuki :-)))

    VálaszTörlés
  7. Csilli: ne hidd, h Bobó magától ilyen!! Sok munkám van ebben. Az elején eldöntöttem néhány dolgot és az is köztük volt h nem fog szaros fenékkel elszökni én meg kergetni, úh szép lassan megtanítottam neki h arra az 1 percre maradjon nyugton. Énekkel, mondókával, bármi. Aztán persze nálunk is van olyan, h izeg.mozog és menne el a dolgára.
    Köszi, csajok! ;)

    VálaszTörlés
  8. Ének, mondóka, járássegítő zenélős oldalának nyomkodása, zárt krémes tubusok, ilyen papír, olyan papír, ilyen doboz-olyan doboz, kaja, mesevetítés, szép szó, meg apás-anyás lefogás, meg mindezek milliónyi variációja volt már hidd el, de nem lett jobb. :(((( Csak a bugyipelenka jött be, mert az 6 mp-es művelet. De nagydolognál ez sem müxik.

    VálaszTörlés

Mit szólsz?