2010. szeptember 7., kedd

Bobókedvencek 3. rész

Botond majd' két hónapig élt teljes ló-addikcióban, akartam róla írni, illusztrálni, lejegyezni, mert nagyon rájuk volt kattanva, de egyelőre leszokott róluk, úgyhogy ez már megmarad nekünk. Ez a videó meg elég hosszú lett, de érdemes belenézni, ezekkel a lovakkal játszott reggeltől estig, minden áldott nap, a játékának szerintem 80%-át a lovazás tette ki, majd kiegészült a háziállat készletével, ezeket még nem unta meg, de a lovakat ma -átmenetileg- elraktam. Bozsokra már lovakkal érkeztünk, ott a Herceg és a Csillag volt folyton a kezében, majd mikor hazajöttünk, az itthon maradt két kicsi fehérre kattant rá, amiből az egyiket Velencén elvesztettük (hetekig kereste), a másik lett a főkedvenc, Pó (Pejkó), akinek meg az egyik lába tört el, egy ideig folyton ezt mondogatta, meg végigvette, hogy ki mindenki másnak nem tört el a lába; Pó-t minden este le kellett súrolnom, annyira dzsuvás lett, mindenhova hurcolta magával, aztán vettem neki egy újat, Táltost, az nem lett akkora nagy kedvenc és anyukám is szervált neki még kettőt, de eddigre (vagy ezektől) már besokallt, kezébe nem veszi őket. Etette, itatta, paskolgatta őket, vágtattak az asztalon, a pelenkázón, ezekkel kelt, ezekkel aludt, vitte volna a tóba, a kádba őket, nagy szerelem volt. Most 2 szamár vagy zsiráf-pupu-kattanás van. Mindig kettő valami kell a kezébe.

A videó tehát még pár héttel ezelőttről:


8 megjegyzés:

  1. Nagyon édes Bobó!

    (De tudod-e, hogy ilyenkor hogy irigykedem?!!? Az én lányom egy hét alatt összesen nincs ennyit egy helyben, mint Bobó. D csak jön-megy, rohangál, sajtkukackodik, képtelen lenne pár ilyen szürke pej egy helyben tartani őt... :DDDD )
    Jancsee

    VálaszTörlés
  2. Már vártam a videót, természetesen atomcuki :)
    De nem ez a szám nekem, hanem hogy ti szabályosan BESZÉLGETTEK!!! :)) Úristen! :)))))))))))))

    VálaszTörlés
  3. Csillikém, nézd csak mit találtam:
    http://viragzoltan.blogspot.com/2010/05/mi-lesz-ha-nagy-lesz-3-resz.html
    Hasonló bejegyzésemhez írtál hasonló kommentárt :)))
    Judit, ez nekem is hihetetlen, kérdezek és VÁLASZOL!!!!!! Megmondja, h mit akar!!! Nem csak megmutatja, hanem válaszol emberi szavakkal, érted?????
    Kriszta, látnád élőben!!! :) Láttam ám rólatok egy fotót, Mirkóval ;)

    VálaszTörlés
  4. Igen, persze emlékszem, de akkor is néha kicsit irigykedem/elképedek. Persze D attól is D, hogy nem ül meg sehol egyetlen mp-re sem, de néha azért kicsit irigy vagyok :DDDD

    VálaszTörlés
  5. Szóval láttál rólunk fényképet!?Ez a Jutki... ;)!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon cuki,majd lassan megint kéne mennem látogatóba mert már tök rég láttam!Amúgy Hien játék az egész ment a háttérben:D

    VálaszTörlés
  7. Hyugo: ne készíts ki Hiennel!!!!!!! Hívj, ha felkeltél!

    VálaszTörlés

Mit szólsz?