2011. december 23., péntek

BoKa 2012

Megírtuk az elsőt. Alig lehet mostanában rajzolásra bírni, úgyhogy épp csak ki tudtam préselni belőle ezt a két vonalat. A hiúzt utólag "színezte ki".


Szóval eredetileg hiúzt, fehér tigrist és kígyókat kért, de egy reggel, miután a Jézuska már az első levelet elvitte az ablakból, ahova készítettük neki, előhozakodott vele, hogy mégsem hiúzt kér, hanem jaguárt. A többit olvassátok a második levélen - mert így arra is szükség lett -, őfelsége diktálta, mit írjak.


Természetesen kap jaguárt és hüllőket is, bár csörgőkígyót nem sikerült szereznem, igaz, nem is tettem meg érte mindent és kap még egy regiment apróságot. Idén nem eszeveszett maximalizmussal szervezem a karácsonyunkat, se időm, se pénzem, se energiám nincsen most nagyon sokat tenni ebbe az ünnepbe. Rend és tisztaság lesz, lesz ünnepi vacsora, ha ezúttal nem is négyféle választékkal, sütemények is akadnak majd, lesz gyönyörű karácsonyfánk, vannak díszek, hangulatok a lakásban, van mindenkinek apró ajándék, sőt be is fogom csomagolni őket, igaz némelyiket újságpapírba, teli van a hűtő, igaz nem roskadásig. Görcs és túlvállalások idén nincsenek. Letisztult, egyszerű, emberi léptékű karácsonyunk lesz - a maga fájdalmaival együtt. Ha holnap este leülhetek nyugalomban, meggyújthatok néhány mécsest, feltehetem a lábam, és egy forralt borral a kezemben megnézhetem a Tudatlan tündéreket vagy a Szerelem, pasta, tengert, már boldog karácsonyom lesz.
Nektek is kívánok kedves és megbecsült blogolvasóim Békés, nyugodalmas, boldog karácsonyt!! Jó, hogy voltatok nekem és gondoltok ránk sokat, én is rátok, maradjatok nekünk sokáig!!! De addig is, pihenjetek sokat, nyugizzatok, egyetek-igyatok, én most megyek és összeszedem Botond ágyából a fa gyöngy-készlet millió darabkáját, amit behúzott az ágyába és kiborított.

BoKa MINDENKINEK!!!!

8 megjegyzés:

  1. Viszont kívánjuk! Szuper lett a második levél! (Nekem eszembe sem jutott, na majd jövőre) Puszi nektek!

    VálaszTörlés
  2. Nektek is Boldog Karácsonyt!

    VálaszTörlés
  3. Gondolok Rátok, Boldog Karácsonyt kívánok:)*

    VálaszTörlés
  4. Elolvastam a tavalyi karácsonyi bejegyzést, annak okáért, hogy ihletet merítsek a miénkhez. ( Nagy party nem lesz, Mirek nagyon beteg... ).
    Szeretettel ölellek benneteket, boldog karácsonyt kívánok mindannyiótoknak: KK.

    VálaszTörlés
  5. Lilkó karácsonyfadíszt kért :)

    VálaszTörlés
  6. Boldog Karácsonyt Nektek!
    Éviék

    VálaszTörlés
  7. Boldog karácsonyt Nektek is! Rita

    VálaszTörlés
  8. "Letisztult, egyszerű, emberi léptékű karácsonyunk lesz - a maga fájdalmaival együtt." Erre nincs mit mondani. Nagyon boldog karácsonyt Nektek!!!

    VálaszTörlés

Mit szólsz?