2012. október 24., szerda

Úriember ha zsúrba megy

A fotók azt a pillanatot örökítik meg, amikor mindent (virág, ajándékok) szívesen a kezébe fogott, és úgy nézett ki átadni is hajlandó lesz.



Utóbbi rám hárult, de büszke voltam rá. Pláne, mert ő választott ajándékot, könyvet is, sőt, még nagyszüleimtől lenyúlt Grétának két tavalyi, kiszáradt, kicsit lejárt szaloncukrot is, annyit, ahány éves az ünnepelt. Szóval szíve-lelke benne volt a készülődésben. Igaz, azt nem tudta, ki az a Gréta, olyan régen találkoztak. Legalább tízszer megkérdezte. A buli után, mikor már azt hinném, tudja mi történik körülötte, ballagtunk a trolimegálló felé:
- Bobó, szerinted örült a Gréta az ajándékodnak?
- Ki az a Gréta?



8 megjegyzés:

  1. de cuki,
    az a beállás, meg a farkánál fogva lógatott állat (nem látom jól, miféle, de nagy farka van)
    de ki az a Gréta?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kati néni, rátapintottál a lényegre. Bobónál a vezető szempontok egyike ha valaminek jó hosszú farka van - a kezdetektől fogva így van.

      Törlés
  2. Most döbbenek rá!!! Gréti A Gréti? Azaz a 2 éves Gréti, akit én is ismerhetek? :) Boldog szülinapot neki!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon cukin néz ki, a Ki az a Grétán pedig behaltam! :-D

    VálaszTörlés
  4. Tegnap egész este nem bírtam aludni a röhögéstől, ki az a Gréti??? :DDDD

    VálaszTörlés
  5. Engem is meghatott, hogy ő választott, és a szaloncukor pláne, hiszen ő is evett belőle, szóval a Bobó-féle minőségellenőrzésen átment, gondolhatta, hogy siker lesz. És az is volt, Grétinek is nagyon ízlett :) Mondjuk az érdekelne, mi járhatott a fejében, ha az összesen 3 gyerekből nem maradt meg az ünnepelt :)

    VálaszTörlés

Mit szólsz?