2009. július 18., szombat

Új szokás

Győző Szomszédokat néz, én ülök a gép előtt, Bobó alszik. Vagy mégsem...? Valami kis neszezésre leszek figyelmes: "Na, ébredezik"-mondtam. Győző felállt, hogy ránéz és elkezdett hangosan röhögni.... Hogy miért?
A történethez hozzátartozik, hogy hason aludt....
Ma reggel is háton nézelődött, amikor átmentünk érte és tegnap este is átfordult félálmában, csak nézett rám riadtan, amikor bementem visszafordítani (mintha valaki erőszakkal felverte volna és hátra tette volna....)

3 megjegyzés:

  1. Aliz már legalább fél kiló papírt megevett rövid kis életében :-) - majd lehet, hogy beadom a méhbe, ha rosszlesz ;-)

    VálaszTörlés
  2. :))) Azért a festékanyagok miatt kicsit aggódom... amíg kisebb volt és csak nézett, a legjobb volt a színes reklámújságok, rengeteg ideig képes volt bűvölni őket, de most már lehet h le kéne szokni róla, mert odaforog érte és leszedi és ha nincs a cumi a szájába, eszi... az meg gondolom veszélyes is lehet... vagy?

    VálaszTörlés
  3. (Reklám)újságot olvas reggel, igazi Kispasi! :-) Kikakilja a papírt ha lenyeli, szinte egy az egyben, bár a festékek miatt valóban nem a legjobb, de azért ez kis mennyiség!

    VálaszTörlés

Mit szólsz?