2010. február 7., vasárnap

Munkanapló 4. hét

Nem sokat, de amit csináltam SZD ügyben:
  • voltam a BME-n konzultálni, szereztem néhány cikket. Hurrá, de el is kéne olvasni....
  • írtam a két cégnek reminder-t, hogy töltsék ki a kérdőíveket, de még mindig csak 30-at kaptam vissza a 100-ból....jövő héten újra zaklatom őket, mert ez még nagyon kevés.
  • ami a legfontosabb: elkezdtem írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igaz, hogy 1 azaz egy oldallal vagyok kész, de átestem a kritikus görcspontomon: az első billentyűt leütöttem, így talán már könnyebb folytatni.
A délutáni Bobóalvást már beáldoztam, de a délelőttit és az estét még képtelen vagyok. További motiváló tényező viszont, hogy megtudtam, hogy Sári barátnőmmel együtt államvizsgázhatnánk, ha leadnám márc. 31.ig.... megfontolandó! Tornázni csak kétszer tudtam, ebből egy gyilkosstep-egyedül! Anci sokat melózott (=alibizik= lazsál), Pár napja ínhüvelygyulladásom lett és a fogkefém alig tudtam megtartani, nemhogy fekvőtámaszozni....úgyhogy pénteken kihagytam az edzést. Ma viszont voltam, igaz a súlyzókat még nem vállaltam be. Valahogy beálltam a heti háromra, tök kivoltam, mikor pénteken úgy döntöttem, hogy nem megyek. A mai órán pedig (leszámítva a súlyzózást) már alig csaltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majdnem mindent végigcsináltam. Jövő hétre nagyon sok a programunk, de remélem összejön a három alkalom.

3 megjegyzés:

  1. Na, ezt olvastam már rég, csak épp nem volt időm kommentálni...viszont lassan esedékes a következő helyzetjelentés, hogy is állunk??? :-D

    VálaszTörlés
  2. Nem szeretnék beszélni róla. Torna fronton minden rendben, legyen ennyi elég :)

    VálaszTörlés
  3. Haha, oké, akkor ennyi elég is :-D Elolvasom helyette még egyszer a kiviset :-P

    VálaszTörlés

Mit szólsz?