2011. január 13., csütörtök

Vízivacsora


Tegnap itt jártunk és bár a pokoli délelőttünk után nagyon izgultam, hogy értékelni fogja-e Bobókám az apukája szülinapi ajándékát képező vízibirodalmat, mondhatom minden percét élvezte. Tette ezt annak ellenére, hogy miután kiléptünk az öltözőből, pont egy széles, de meredek csúszda tárult elénk, gondoltam, jó ötlet ott lecsúszni vele az ölemben, ehhez képest állati gyorsan csúsztunk, a végén pedig hatalmasat csobbantunk és merültünk a víz alá. Egy szörnyű pillanatig úgy állt a dolog, hogy ő többet víz közelébe nem megy, de szerencsére a nagymedence hamar feledtette bánatát és onnantól megint nem lehetett kiverni a vízből. Azért mondom, hogy megint, mert mikor nyáron Velencén voltunk, óriási meglepetést szerzett nekünk Bobó a víz-imádatával és bátorságával. Ez most megismétlődött. 



Úszkált, viháncolt a mélyvízben, forgott, csúszkált, szaladgált, hempergett, sokszor lecsúszott egy marha meredek és hosszú csúszdán egyedül, a bébicsúszdáról nem is beszélve. Az elejétől a végéig járt a szája, főleg elmerengve énekelt, de a hatalmas alapzajtól szerencsére nem hallottam belőle semmit. Miután kivizeztük magunkat, még játszótereztünk kicsit, majd megvacsiztunk. Úgy tűnik, élményfürdő ide-vagy oda, Bobókámban ez utóbbi hagyhatott mély nyomot, itthon ugyanis a következő párbeszéd zajlott le apa és fia közt:
-Hol voltunk ma délután, Bobó, emlékszel?
-Uszodában.
-És mit csináltunk az uszodában?
-Ettünk süttumpit.
-Jó, jó, de mit csináltunk még?
-Tecsöpöt is ettünk.

A délután fénypontja pedig kétségtelenül az volt, mikor az egyik üres napágyon Bobókám talált egy szaloncukrot, amit mondanom sem kell, hogy azonnal feltépett. Nos mit mondhatnék? Ez a magyar valóság. A gyerek jót kajált nyolcezerért. Legközelebb azért inkább leugrunk az alattunk lévő étterembe és veszünk 300 forintért egy adag sültkrumplit.

Két videó a link után.











8 megjegyzés:

  1. Hát ez nagyon aranyos, a videók is ahogy pancsol, meg az is, hogy az evésre emlékszik a legjobban. :-D Jujj a /nagy/ családi csúszdán még Gergő is szokott kicsit félni, szerencse hogy tényleg nem vette el a kedvét. Agua-world rulez, mi nagyon szeretjük, csak szörnyű drága, pedig az esti kedvezményesre szoktunk menni és nem szoktunk enni... Jó ötlet a karúszó, legközelebb mi is viszünk Rékának, mert eddig nem volt nálunk és így a gyerekmedencében a kezünket fogva mert csak sétikálni, a nagymedencékben pedig az ölünkben volt végig. Bobó meg tök jó ahogy visszafelé sétál a csúszdán! :-D

    VálaszTörlés
  2. Szilvim, karúszó isten!! Imád vele egyedül úszni! Egyébként azt beszéltük h ha du-i jeggyel megy az ember, akkor néha-néha belefér, kettőnknek volt 5300 asszem...nem egy horror (a kaja + tétel) és pont elég volt a 3 és fél óra, szóval megyünk jövőre is! És van vacsora-menü, 650 ft főétel+üdítő, csak mi negyed órával korábban értünk a büfébe és már nem várhattunk :)

    VálaszTörlés
  3. És Győző örült az ajándékának?
    Becuppant popóhoz nem tudok kommentelni a fb-n, de isten!!!!

    VálaszTörlés
  4. Szuper egy délután lehetett!!!! :) Nagyon édes Bobó!
    Ahogy látom Apa inkább azt élvezte, hogy kajához jutott :DDD Azért tetszett neki is?!

    Nálunk még kicsit várni kell egy ilyen programra, de 1.5 év és sztem ki sem lehet robbantani majd a csajokat :D Alig várom! :D
    Jancsi

    VálaszTörlés
  5. Szupercuki :)) Már látom ahogy Bobó 30 év múlva menő étteremkritikus, és vadul osztja a Michelin csillagokat :D. Lehet hogy könyv helyett fél kiló szaloncukrot kellett volna? :P

    VálaszTörlés
  6. :D Bobó szívéhez a gyomrán át vezet az út!

    VálaszTörlés
  7. Ú, de szuper program!!!!! Nagyon jó kis ajándék :-) Bobó meg szuperjófej, hogy a kaját értékeli :-)) (Ha nem enne, az lenne a baj, na meg mégsem ő kapta ajándékba az aquaparkot, nem? :-D)

    VálaszTörlés
  8. Csajok, Győző is örült, persze! Életem, becuppant sejhaját csak a fotón vettem észre, de odavagyok érte!!

    VálaszTörlés

Mit szólsz?