2009. július 18., szombat

Mérlegen a Bobó

Az első egy hétben azért mértük, hogy eszik-e, van-e tej. Utána 1-2 hétig azért, hogy eszik-e eleget. Hamar világossá vált, hogy Bobó mindig eszik eleget, így később már azért mértük, hogy tudjuk, ha nagyon betankolt, óvatosan rázogassuk, sokáig büfiztessük, stb. Kis füzetbe írtuk a mennyiségeket. Aztán szép lassan belazultunk, nem írtuk, aztán én már egyre többször felejtettem el megmérni, de néha kíváncsi voltam erre-arra, úgyhogy szerettem, hogy van itthon mérlegünk és tudom, mikor mennyit ver be az én kedden-csupaszon 7320 grammos picifiam.
Sok kép készült róla a mérlegen, amolyan előtte és utána sorozat, ebből egy kis válogatás itt. Imádtam, ahogy vérig sértődik és ordít, mikor rátettem.
Az uccsó képek:
Kaja előtt
Kaja után
Ma visszavittük a mérleget, úgyhogy Bobeszkám immáron szabadon, korlátok nélkül garázdálkodhat. Azért néha hiányozni fog. Szeretem tudni mikor mennyit eszik.

3 megjegyzés:

  1. Én is olyan furán érzem magam mérleg nélkül, mi is nemrég adtuk vissza. Úgy megszoktam, olyan megnyugtató volt, hogy tuti eszik eleget (ő szeret lecsatlakozni közben, nézelődni majd vissza)
    És ő is mindig vérig sértődött, már akkor elkezdett üvölteni, ha a mérleg fölött döntöttem vízszintesbe :)
    A 33-as fotón a 0.20-at hogy csináltátok?? :D

    VálaszTörlés
  2. A 0.20 azt jelenti hogy 200-at evett...Kiírta a különbséget mindig, nem kellett számolgatni.

    VálaszTörlés
  3. Szuper ez a mérlegelős sorozat! Időrendbe kellene tenni és csinálni belőle egy jó kis montázst! ;-)

    VálaszTörlés

Mit szólsz?