2010. április 11., vasárnap

A családi szennyes


Megkértem Győzőt, hogy tegye már fel ezt a zoknit a szárítóra, mert leesett a földre.
Az eredmény:



13 megjegyzés:

  1. Azt nem ígérem,hogy minden látogatásom alkalmával írok.De ha időm engedi akkor szó nélkül nem hagyom el az oldalt :o)Nagyon aranyos Boti!Tegnap találtam ide egy ismeretlen helyről.

    Tetszik a szárítón a zokni :o)A férfiak már csak ilyenek.SZó szerint azt csinálta amire kérted :)Így panasznak nincs helye!

    VálaszTörlés
  2. Mé' nincs a szárítón???

    Amúgy a férjem irtó sokat segít, tökéletesen el tudja látni D-t, de pl. teregetni sosem kérem meg. Egyszer láttam hogy csinálja... Pont uígy :DDDDD

    jancsi

    VálaszTörlés
  3. Akkor nem keseredek el, h sztem nálunk kb uez lenne..

    VálaszTörlés
  4. Ari nagyon..
    Na akkor én vagyok az ellenpélda, a férjem szerencsére szívesen tereget és óriási hogy még egyedi koncepciója is van hozzá. jól csinálja! ÉN meg hagyom :)

    VálaszTörlés
  5. Mi ezzel a baj, édes lelkem? :-D (Az enyémeket az én uram is így rakja fel, a sajátjait pedig sokkkkkkal szebben.... :-) ez van...)

    VálaszTörlés
  6. Örülj neki, hogy tudja, hogy mi az a szárító és tudja, hogy hol van. :) Btw, enyém nagyon megdicsért, hogy tudom mi az a tolómérő, de telefonon kellett volna bediktálnom valamit és utána meg nem értette, hogy miért nem tudom használni. Eskü én azt hittem tudom használni, de nem. :(

    VálaszTörlés
  7. Jajjj, lányok, nem hittem én h egyedül vagyunk a problémával!! :)
    Soha nem kérném meg, h teregessen ki!!!!! Mosogatni, tűzhelyet tisztítani, port törölni viszont tud! ;)
    Dia, mi az a tolómérő? :)
    Ja....kuncogva kérdeztem látta-e a blogot, erre közölte, nem érti ezt miért tettem fel, mi a gond...? :)))))))))

    VálaszTörlés
  8. Ezen olyan jót röhögtem! Igazi férfi!

    VálaszTörlés
  9. Az én ügyes férjem úgy teregette a pólókat, hogy mivel nem fért fel mind 1 rétegben, nem úgy rakta, hogy szépen kettőt egymásra, hanem összeharmonikázva, hogy "könnyebben száradjon". Kb. 15 cm jutott egy pólóra, gondolhatjátok milyen origami volt a közepén.

    VálaszTörlés
  10. Daniellától jöttem és csak azért hagyok üzenetet, mert egyetértek a véleményeddel a zugolvasókkal kapcsolatban. :)
    Ami a zoknis képedet illeti, sok év távlatából elszégyelltem magam. Egy barátnőmnél láttam ilyen zokniteregetést és rosszallóan konstatáltam magamban, hogy hogy lehet így teregetni. Fel sem merült bennem, hogy nem ő követte el. Akkor a férfiakról még azt gondoltam, hogy az a legrosszabb, hogy nem veszik ki a részüket a házimunkából.:)

    VálaszTörlés
  11. Szia Magdalena! Köszi h írtál, tényleg néha olyan személyes dolgokról írok, hogy szeretném legalább tudni, h kikhez jut el, ne lepődjek meg, ki mindenki tud rólam mindent :))
    Ruha: nálunk azért rájöttél volna, h vmi nem stimmel, mert minden egyes ruhadarab szépen volt kiteregetve, kivéve ezt :))
    Férfiak meg igenis vegyék ki a részüket, csak PONTOSAN úgy csináljanak mindent, ahogy mi csinálnánk!! ;)

    VálaszTörlés
  12. Ki vagy, Névtelen?? vicces, amit írtál és sajnos ismerős... :))

    VálaszTörlés
  13. Bocsi, Virág, aláírhattam volna, hogy Csilla, de úgyse vagyok ismerős. Én a legrosszabb fajta zugolvasó vagyok, a linkeken kóborló, aki csak nagyritkán talál vissza egy-egy megjegyzéséhez :) További jó blogolást! (És köszi, hogy a névtelenek is kommentelhetnek :)

    VálaszTörlés

Mit szólsz?