2010. április 18., vasárnap

Gryllus Vilmos koncerten

Mivel teljesen rá vagyunk kattanva Gryllus Vilmos Dalok 1-2-3 című lemezeire és hónapok óta általában ez szól itt nálunk, elkezdtem levadászni magunknak egy koncertet. Eredetileg Maszkabál koncertet szerettem volna, de mint kiderült, azt csak a farsangi szezonban játssza a Művészúr, úgyhogy maradt ez. Ingyenes, szabadtéri és pont azok a dalok, amik nekünk kellenek!! Az viszont elég nagy gondot okozott, hogy 3-kor kezdődött, így a napirendünket teljesen fel kellett borítani, ezért én már napok óta ezen agyaltam és eszembe is jutott a tökéletes megoldás, de hiba csúszott a gépezetbe, így nem a terveim szerint haladt a nap,  így volt részemről őrjöngés és vérnyomásemelkedés, Bobó részéről meg némi nyűglődés majd kis sikítva ordítás, de végül csak sikerült elaludnia, az első dal közben ébresztettük fel. 

Megjöttek Simiék is, és bezúztunk az első sorba, a földre a színpad elé. Hihetetlenül élvezte Bobó és asszem Aliz is, bár ő visszafogottabban bulizott. Bobó állandóan fel akart menni a színpadra, ezért egy pizzás csigát a kezébe kellett adnunk, hogy nyugton maradjon, de aztán már elég szépen viselkedett, táncolt rengeteget, olyan édes volt, mert amikor egy-egy kedvence csendült fel, fülig szaladt a szája és kezdte roggyantgatni a kis térdeit, vigyorgott rengeteget és élvezte az egészet. 

Nézte a többi gyereket is, mutogatott, kicsit mászkált, néha bepróbálkozott a színpaddal, szóval nem ülve nézte végig tátott szájjal az egészet, de ezt nem is várnám tőle. 

Egyébként fantasztikus egy pasi ez a Gryllus Vilmos, hihetetlenül profi és szeretetreméltó. Ahogy meg a dalokat énekelte.....zseniális!!!! Ilyenkor legszívesebben megvenném az összes lemezét, és teletömném a zsebét pénzzel, hogy valahogy viszonozzam neki, azt amit ő nekünk ad nap, mint nap azzal, hogy itt szól a hangja a lakásunkban reggeltől estig, Bobó a Bál-báll-al kel és fekszik, folyton azt akarja nézni vagy hallgatni, de a többi lemezéért is odavan teljesen, pedig még csak egy éves....Szóval nem is tudom, hogy kellene ezt megköszönni ennek az embernek, de valahogy kellene...

Befejezésül álljon itt egy rövid lista arról, hogy miket evett ma délután a fiam:
  • ébredés után egy puszedli
  • koncert közben egy egész pizzás csiga
  • egy falat melegszendvics a Mózi-famíliától kunyerálva
  • néhány szem aszalt ananász ugyanabból a forrásból
  • egy banán, mert uzsonnaidő van
  • sok kanál málna-ribizli-és csokifagyi és egy kevés tölcsér, mert a Daubnernél meg kellett állni fagyizni
Összes kép itt.

2 megjegyzés:

  1. Ahh, ez tök jó lehetett! :) De kár, hogy én ezt nem szúrtam ki!

    VálaszTörlés
  2. Hogy megöregedett.. Mármint a drága Vilmosunk. :)
    Bobó nagyon jó arc. A képeken pedig elbűvölő!!!

    VálaszTörlés

Mit szólsz?