2010. április 28., szerda

Na még egy Kicsilány!!


Merthogy csupa-csupa lánybabákkal vagyunk körülvéve és most született még egy: Annabella. Egy nagyon szívemcsücske barátnőm gyönyörű kicsilánya, akihez ezúton is gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!
És bár borzasztóan sajnálom, hogy végül nem lehettem benn a szülésnél, ahogy eredetileg tervezgettük, mert Bella kisasszony valamiért úgy gondolta, hogy keresztben helyezkedik el az anyukája pocakjában, hogy véletlenül se születhessen meg természetes módon, de végtelenül megtisztelő és megható volt, hogy Annamari rám gondolt, komolyan, és miután megkért, napokig tiszta szülési lázban égtem, aztán már egyre biztosabbá vált, hogy császározni kell, úgyhogy szertefoszlott a nagy kaland. reménye. Na, majd legközelebb!
(Érdekességképpen elárulom, hogy a kis Annabella ugyanannál az orvosnál született, mint annak idején én és ugyanabban a kórházban, ahol bő egy éve Botond. Tavaly össze is futott anyukámmal a prof -megismerték egymást - , majd utána bejött a szobámba gratulálni és annyit kért tőlünk viccesen: ne terjesszük, hogy ő már 26 éve is vezetett szüléseket.)
Mindenesetre iszonyúan örülök, hogy végül zökkenőmentesen lezajlott a szülés és lám, lám, Barátném: csak végighordtad és csak egészséges lett!!!!!!!!! Gratulálunk!!!!!! Ha meggyógyultam, azonnal tépek megnézni!

3 megjegyzés:

  1. gyönyörű kislány, gyönyörű név. Gratulálok :)

    VálaszTörlés
  2. Gratula!!!
    De kár, hogy nem mehettél be a szülésre.. nekem is az az álmom, hogy egyszer valaki megkér (felkér), úúúúúúúgy megnéznék egy szülést, úgy, hogy nem én fekszem ott, mármint nem csak nézném, hanem - úgy érzem - nagyon tudnék segíteni és támogatni is... bárcsak......... :-D

    VálaszTörlés
  3. Tényleg gyönyörű lányka!
    Gratulálok szívből a szülőknek!

    VálaszTörlés

Mit szólsz?