2010. november 22., hétfő

Danone promóció avagy az egyedülevés árnyoldalai









(Ps: ha valaki beavat a blogspot-os képrendezés titkaiba, egy életre az adósa maradok! Képtelen vagyok négyes (vagy akármilyen) csoportba rendezni a képeket. Összevissza teszi fel őket, sikítani tudnék. )


6 megjegyzés:

  1. Hát ez nagyon király, szuper vagy Bobó! :-D

    /Amióta új szerkesztő van a blogspoton, borzalmas a képfeltöltés. Ha van hozzá idegem és időm, egy másik emailcímmel és a régi képfeltöltővel meg szoktam csinálni a bejegyzést, csak ott nehézkes a törés, így át kell másolni, macera.../

    VálaszTörlés
  2. Ezért megérte a félórás szenvedés a fotókkal, mondom a saját szemszögemből :)))
    Haláli édes :))A haja a kedvencem, meg az egész videó. Olyan lelkinyugalommal issza, miközben tudja, hogy nem kéne , zseniális! És a végén a kézmosás a poén, mintha nem ő maga tapicskolt volna benne!! :)))

    VálaszTörlés
  3. Akkor én összetehetem a két kezem, mert Zalán olyan szépen eszik joghurtot, kefírt, hogy a csodájára járnak. Igaz, ha előtte van egy kis lötyis cucc, azt kiissza ő is. :)

    A haja nagyon szuper! A keze mosni után azt mondja siess vagy segíts? Vagy csak én képzelem oda, mert Zalán mindig valami hasonlót mond és még nem tudom melyiket jelenti.

    VálaszTörlés
  4. Jaj de szépen beszél már!!!!!
    Piroska

    VálaszTörlés
  5. Amióta ide írtam, azóta ha lehet, még disznóbb módra eszi meg, mint Bobó. Ő is látta a képeket. :)

    VálaszTörlés
  6. :-) Akkor én nem mutatom meg a képeket Olivérnek :-)

    Nálunk is 'inni' az 'inni' :-) Csak valahogy az 'Egy kis malac'-nótát felejti el Olivér elénekelni két 'inni' között :-))

    VálaszTörlés

Mit szólsz?