2010. november 4., csütörtök

Kecskerágó

Napok óta küzd egy foggal, de nem tudom, melyikkel, pedig mióta szeret számolni, azóta azt is megengedi, hogy a fogain gyakoroljunk. Csak rág, rág és rág és ami eddig példátlan volt: csorog a nyál a szájából. A borostyánlánca meg egyik reggel az ágya mellett hevert szakadtan...


7 megjegyzés:

  1. Hú, misztikus ez a szétszakadt lánc és fogfájás dolog! :-D A viccet félretéve szegény, vagyis szegények! A szemfogai kint vannak már?

    VálaszTörlés
  2. Nálunk hetek óta és szemfogak, mind a négy egyszerre. Zalán amolyan egyszerre lezavarós, de borzasztó nyűgös is egyben. Sőt nem tudom eldönteni, hogy beteg-e vagy csak a foga.... :(

    Kecskerágó :DDDDDDD

    VálaszTörlés
  3. Üdv. a nyálcsorgató klubban!
    K.

    VálaszTörlés
  4. Dettó a helyzet nálunk is, kivétel a lánc, az nincs. :-)
    A szemfogak a "legkegyetlenebbek"!!! Mi már 1,5 hónapja nem jutottunk a végére. És mint Neked is ismerős ez éjszakánként átlag 8-9 ébredés, lehetőleg 3 órán belül.
    Bobó is úgy rákoncentrál a rágásra, ahogy azt kell!!! :-)
    És tényleg több a nyál ezesetben, nálunk sem volt azért ilyen durva a helyzet az előzőekben. :-(

    VálaszTörlés
  5. Nálunk is hasonló a helyzet, kivéve, hogy csakis a kezét rágcsálja (ha rászólok, hogy ne rágja a kezét, válasz: "nem rágjuk a kezünket, csak a dumbit. kérem légyszives a dumbit, anya megszerezi." (dumbi egyenlő cumi), és akkor elkéri a cumit, amit szintén nem szeretek, ha rág........Akkor inkább már a kecske:)
    Próbáltam adni neki olyan lehűtős rágcsálót, nem szereti. Piroska

    VálaszTörlés
  6. Mi is már hosszú idők óta a szemfogakkal küzdünk és még nem látjuk az alagút végén a fényt. Úgyhogy együtt érzek, kitartás!

    VálaszTörlés
  7. Én le sem merem írni, hogy néha eszembe jut, hogy milyen jó, hogy Olivérnek április óta megvan mind a 16 foga és azóta elfelejtettünk minden fogzási problémát és éjszakai ébredést... :-o

    Addig viszont nagyon durva volt, de mindenkit csak biztatni tudok: egyszercsak kijönnek azok a fogacskák!!!! :-)

    Virág, szerintem Bobó rájött, hogy ha neki ez ennyire fáj, akkor a borostyán nyaklánc kész átverés és jobbnak látta letépni :-)

    VálaszTörlés

Mit szólsz?