2009. április 5., vasárnap

Termékminta

Tegnap az uram hirtelen ötlettől vezérelve kitépte a Joy magazinomból a Maybelline legújabb fejlesztésű alapozóját és szétkente az arcán. Ő azt hitte, csak arckrém, nem tudta, hogy színe is van. Visítva röhögtem, nem is tudom mikor nevettem ilyen hatalmasat. Nem hitte el, hogy látszik és nem értette még este sem, anyám miért dicsérte meg, milyen jó színe van....

2 megjegyzés:

  1. Súlytalanság:


    Mint arra már az előzőekben is utaltam: a férjtartás felelősség. Lehet, hogy te ezt jó játékszernek tekinted, azonban sokat árthatsz a férjednek ezzel. Úgy érzelmileg mint egészségileg.
    Mi akik felelősséggel együtt éltünk jóegynéhány férjjel, kutya kötelességünk odafigyelni az új generációra. A szeretet nem egyenlő a majmolással. És itt hívom fel minden olyan hozzászóló figyelmét. Csak a buta ember nem fogadja el a tapasztaltak tanácsát és nézi le az idősebb generáció bölcsességét. A férj nem lutri! Majd megszokik, megszokjuk egymást és hasonló blődségek. Ezek a szavak csak és kizárólag az önző - mint korábban utaltam is rá - emberekre vallanak.

    VálaszTörlés

Mit szólsz?