2010. március 15., hétfő

Különdíjak, 2010.03.15.

Mivel ínhüvelygyulladásom van (ismét), ezért csak gyorsan kihirdetném a mai nap Különdíjasait.

- Kisbotond: aki fantasztikusan viselkedett egész nap, mosolygott, viháncolt, bohóckodott, zabált,  aludt nagyokat, játszott rengeteget. Egy hangja nem volt, tényleg, egész nap jókedvű volt, egy idő után mindenkivel megbarátkozott, sokat játszott az új játékaival, rengeteget köpködött és idétlenkedett. Egy tünemény volt egész nap!!!!! Nem is volt szerintem ilyen szuper napunk eddig soha!!! Komolyan!! Este a fürdőkádban pedig észrevettem, hogy a nagy viháncolás közben kinövesztette a negyedik fogát!!! Egy mukkanás nélkül viselte a kis egyéves. Még mindig nem tértem magamhoz, mennyire jól érezte ma magát! Mindennél jobban imádunk, maradj mindig ilyen, Kicsiboti!!!!!

-Nagymamám: aki ebéd után kb. másfél-két órán át gályázott a konyhában, hogy minden romot eltakarítson. Mire végzett, pont felébredt mindenki és kezdődött a második menet, úgyhogy szegénykém borzasztóan sokat pakolt és nagyon hálásak vagyunk a segítségért!!!!!!!!

-Anyukám: aki főleg a tegnapi napi teljesítményéért kapja meg a díjat, ugyanis átjött délután Bobóval játszani, míg én megcsináltam a mai ebédet és a tortát (külön bejegyzésben mesélem majd el, hogy végezte a cukrászdai torta önteteként). Felbecsülhetetlen segítség volt!!!!

-Győzim: aki egész álló nap tett, vett, a kezem alá dolgozott, csinálta, amire kértem, pakolt, rendezgetett, Bobóval játszott, iszonyúan sokat segített!!!!

-Bálint öcsém és barátnője, Juli: akik kitakarították a mikrót, amit utoljára kb 3 éve egy haverom takarított ki. Feltehetném az egymillió dolláros kérdést, miszerint szerintetek szeretek-e mikrót takarítani, de ez most itt nem erről szól. 

Mindenki fantasztikusan jófej volt, semmihez nem fogható érzés volt, hogy mindenki az én gyerekemet figyeli, benne gyönyörködik, szeretgeti, puszilgatja. Szuper ajándékokat kapott, a kaja jó lett, a tortát majd elmesélem, délután még a keresztszülők is tiszteletüket tették-velük is ünnepeltünk, a házirend jól sült el-sejtettem, úgy volt tökéletes a mai nap, ahogy volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





18 megjegyzés:

  1. De örülök hogy jól sikerült, főként hogy korábban volt egy kis para a családi bulit illetően, de ezek szerint Bobóka megkapta a jól megérdemelt szuper szülinapi buliját, Te pedig a szintén jól megérdemelt minden rendben volt érzést, juhéjj! :-D

    VálaszTörlés
  2. Szuper, nagyon sokat gondoltam ám RÁtok tegnap!
    Örülök, hogy így írsz a buli után, azaz minden a legnagyobb rendben zajlott, és jóérzéssel fogod visszaidézni ezt a napot.
    A képen is a jókedv jön át.
    Az pedig hab a tortán /milyen frappáns:-)/, hogy a 4. fog is megszületett.
    Ügyes srác Bobó, mint mindig!

    BOldog szülinapot Bobó!!!!

    VálaszTörlés
  3. Szuper, hogy ilyen jól sikerült a nap! (Én is ált. parázok egy-egy családi banzáj előtt, h majd vajon hogy viseli D, de mindig rácol és persze szupercuki. )
    Well done, Bobeszka!!!! És congrat a negyedikhez!

    VálaszTörlés
  4. Jók a picasás képek. Mit főztél ennyi sok embernek?
    Látom, betartották a házirendet és leültek Bobóval játszani, nagyon cukik :)

    Nem tudom magamban tartani: Bobó hányszor öltözött át a nagy napon? :))
    (Mondjuk ezt tőled örökölhette, osztálykirándulásokon mindig átöltöztél egy nap tízszer :)))
    puszillak titeket

    VálaszTörlés
  5. Judith, Mon Chérie: én gondolom (már nem emlékszem) azért öltözködtem, hogy a fiúknak tetsszem?!!??!!??!? Na, Bobót nem a hiúságom miatt öltöztettem át, hanem az ünneplős ingében melege volt, aztán a gatyáját összecsokizta és annyira kapkodtam az öltöztetéskor, h nem is sikerült a legtutibbra, kicsit otthonkás lett, de mindegy :)
    Hogy mit főztem...? Húúúú, nagyon fincsi lett, de kva hosszadalmas volt megcsinálni, úh soha többet. Az a neve h Anyós szelet, Lajos Mari reci: csirkemell filék töltött húsba való töltelékkel beborítva, sült almával tepsiben. Hagymás törtkrumpli és fűszeres vadrizs. Fini lett! A tortát meg talán megírom, megérné.... de elmesélem mindenképp szombaton ;)

    VálaszTörlés
  6. na, jólvan, ez is kiderült ennyi év után :) Sztem azért öltöztél át, mert sokszor annyi ruhád volt, mint bárkinek és hamár elhoztad őket, akkor fölvetted :)
    Miről beszélsz,otthonkás? Hát a csíkos póló vagesz, nagyon is jó volt az a Bobón sztem.

    Kajcsi jól hangzik!!

    VálaszTörlés
  7. Ja, MA chérie sztem :)

    VálaszTörlés
  8. Bamme, pedig még végig is gondoltam h ma vagy mon, hiszen nem akárkinek írtam :) erre csak elmónikáztam :)))

    VálaszTörlés
  9. :)))
    Sebaj, megkopott a franciánk un peu. Quel dommage egyébként. :(
    Pedig volt, h kizárólag franciául beszéltünk, emlékszel? :))

    VálaszTörlés
  10. Sztm erre mindenki emlékszik, annyira idegesítő volt, Andros azóta felhánytorgatja. :))
    Puszi: Adeline ;)

    VálaszTörlés
  11. Azóta hánytorgatja, komolyan? Akkor itt az idő begyakorolni egy kis dialógot, amit csütörtökön "spontán" elmondunk :)))

    Adeline-en szétröhögtem magam, derég hallottam!
    p
    Zsüdit

    VálaszTörlés
  12. eddig nem jutott eszembe, de most, hogy mondjátok, tényleg ROHADT IDEGESÍTŐ VOLT!!!!! ;)
    És nem otthonkás, igazán csinos. De annyira megnyugtat, hogy nem csak én agyalok hosszasan a gyerekek öltözékén. Na jó, Júdáén, Dinán már felesleges.... A magamén meg úgysincs mit agyalni, nem férek bele semmibe ;)

    VálaszTörlés
  13. És ha tudnád, életem, honnan jön az Adeline...!!! :))))))))))
    Az Hélene és a fiúkból!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D
    Függő voltam, de psssszt!!

    VálaszTörlés
  14. azt én is nagyon szerettem - persze akkor tutira letagadtam volna, hogy valaha láttam ;) azt azért elárulhatná, aki kompetens a témában (;)), hogy miért kell a nyelvtanuláshoz az ember nevét megváltoztatni...

    VálaszTörlés
  15. Akkor sztm én is tagadtam, pláne a Radnótypeti előtt, ő állandóan piszkált mindennel, ahogy azt is, hogy milyen zenéket hallgatok :)))
    Nem megváltoztatni kellett, csak franciásítani, nehogymá meg kelljen törni a gyönyörű francia folyékony beszédet! Az én nevemnek ugye nincs fr. megfelelője, így választani lehetett. :)))
    Zsüdit, emlékszel Óvári Annára? Aimeé vagy mi volt!!!! :)))) vagy Anée vagy vmi ilyesmi, és valamelyik szamarat jelentett asszem azért akart másik nevet :)))))
    Dominique és Catherine viszont milyen zsír nevek voltak már!!!!!!

    VálaszTörlés
  16. 1. Mért féltünk a Radnótypetitől meg az ő mindiglesújtó véleményétől? :)
    2. Azért lehet (de semmiképp sem kell) nevet változtatni/választani, ha az ember nevének nincs megfelelője az adott nyelven, h jobban bele tudja magát élni a nyelvtanulásba és az adott helyzetekbe. Ezt kompetensként mondom ;)
    Persze könnyen beszél egy Zsófi, akinek minden nyelven van megfelelője, ráadásul egyik szebb, mint a másik ugye :)
    3. D. és C. télleg királyak voltak, de még királyabb a Thomas, ami rajta is maradt a Némettomán :)
    Amúgy én nem emlékeztem, h te választottad az Adeline-t, aszittem, a kedves tanárnőnk (ááá) adta neked kilencedikben.. :)

    VálaszTörlés
  17. 1. Nem féltem én tőle, de kamaszkorom korai szakaszában még megvolt bennem a megfelelési kényszer, ami aztán mára dacos "mindentleszarokba" :) csapott át. Arany középutat nem sikerült találni :))
    2. Azért ha külföldön kellett bemutatkoznom, sosem mondtam Adeline-t :)))
    3. Ebből csak arra reagálnék, hogy szomorúan veszem tudomásul, hogy téged is megfertőzött az új gimnázium-elnevezés rdsz... kikészülök tőle. Kilencedik, tizedik, borzasztó...Mondjuk veled nem állok le vitatkozni, ha így hívod :))) Tanárnénik gyöngye :)

    PS: hasznos a bal oldali legfrissebb hsz-ek modul??

    VálaszTörlés
  18. 1. De mért neki akartál megfelelni? Mert ő olyan "decent guy" volt mindig :)
    2. Mért? :)
    3. Namost nem opció szélmalomharcot vívni ezügyben, ez a neve és kész. A hatosztályos gimik miatt van úgy, hogy nyolcadik után az ember ne legyen elsős. Mondom ezt hatosztáslyosgimnáziumos osztályfőnökként.:) Amúgy engem is idegesített eleinte, de már észre se veszem.

    PS: Igen, sztem.
    PS2: Új ticker nem lesz?

    VálaszTörlés

Mit szólsz?