2009. augusztus 26., szerda

Bezárkózunk

Hosszas tépelődés után végre döntöttem: be fogom zárni a Botiblogot :( Úgy gondoltam, kb egy hét múlva. Addig van ideje meghívót kérni annak, akit a továbbiakban is érdekel kicsifiunk életkéje. Ehhez csak egy email cím kell. Röviden a döntésem okairól. Zavar, hogy olyanok is olvassák, akiknek bár én adtam meg anno a címét, de vissza sem jeleztek, hogy köszönik szépen a bizalmat. Több kísérletet is tettem, hogy előcsalogassam őket, de nem jártam sok sikerrel. Nem tartom tisztességesnek, hogy a magánéletünkben ki-be járkálnak, de a nevüket nem vállalják, suttyomban olvasgatnak. A terhességemről, majd a kisbabám fejlődéséről és a mi szülővé válásunkról olvashattok. Ez elég intim téma. Akivel nem vagyok "olyanban", hogy személyesen is elmondjam neki ezeket a dolgokat, vagy személyesen is érdeklődjön, annak a jövőben nem szeretném megkönnyíteni a dolgát és ingyen-Bobókukkantási lehetőséget biztosítani. Rengetegen vagytok, akik nem írtok megjegyzéseket, de személyesen mindig reagáltok, ez rendben van. Zavar, hogy így olyanok is bepillanthatnak a számomra oly fontos fényképeinkbe, írásaimba, akik egyébként felénk sem néznek, nem hívnak fel, nem jönnek fel hozzánk. A fórumos és blogos csajokra persze mindez nem vonatkozik, velük csak virtuális cimbik vagyunk, az én környezetemről van szó. Olyan emberekről derül ki, hogy olvassák a blogot, hogy leszakad a pofám. Legalább szeretném tudni, hogy kikhez jut el, amit felteszek a blogra. Azt hiszem, ennyi jár nekem. Imádom a blogot csinálni, imádom, hogy sokan nézitek, pláne imádom, amikor hozzáfűztök ezt-azt, úgyhogy minden megy tovább, csak privátban. Peace.

27 megjegyzés:

  1. Szia Virág.
    Nemtom emlékszel e rám, a Terka (ex?)barátnője vagyok,Kriszti (tudod,ő volt a tanum..)Képzeld, kb 3 napja, teljesen véletlenül találtam rá erre a blogra (Botond névre kerestem rá a neten vmi miatt),és kb 10 perc után azonosítottam be,hogy Ti vagytok :)szóval bocs, 3 napja én is zugolvasó vagyok,de szivesen hallanék még rólatok! Az én uramnak is van babablogja rólunk, annak a címe rajta van az iwiwes adatlapomon, If U are interested..szóval tudsz nekem oda küldeni egy jelszót,ha nem gond? Köszi-köszi,K.

    VálaszTörlés
  2. én mindenképpen, szerintem az én gmail-es címem megvan, ha nem, verekedni fogok (és megírom külön a Te gmail-es címedre :-D)
    szóval nehogy ki tessék engem zárni a családi életből :-D

    VálaszTörlés
  3. Viki, jóhogy kapsz! ;)
    Kriszti, Neked is küldök majd szívesen, és rátok is kukkantok majd!
    Orsi, ne viccelj, top5-ban leszel ! ;)

    VálaszTörlés
  4. gyalogbea@gmail.com
    písz

    VálaszTörlés
  5. Én is itt vagyok: dafton@gmail.com :)

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Nati vagyok és van egy (majdnem) 1 éves kisfiam Zalán. A Juhászmesék rendszeres olvasói vagyunk, a Beát imádjuk, valamint Juli keresztszülei is mi lennénk-így akadtunk rátok és bevallom már 3-4 hete rendszeresen olvassuk a blogot. Kezdünk igazi rajongókká válni, ezért ha így ismeretlenül is bizalmat szavazol nekünk, szívesen olvasnánk továbbra is.
    smaroglaynati@citromail.hu

    VálaszTörlés
  7. Én is szeretnék továbbra is olvasni Titeket, hamár a fórumra nem írsz, legalább így maradjunk "kapcsolatban", megvan az emailcímem???

    VálaszTörlés
  8. Énisénis. Ha lehet. És peace. :) silangel1@gmail.com

    VálaszTörlés
  9. Bár tudom,én sem szoktam kommenteket írni,azért ha a fórumon nem is hallunk Rólatok, legalább innen tudjuk, mi van veletek... Ha nem küldesz meghívót,azt is megértem... gurtler.ildi@gmail.com

    VálaszTörlés
  10. Én már ki nem bírnám nélkületek, annyira imádom a stílusod! Még Mikinek is felolvasom néha, az iskolás Bobós képen pl mindketten szakadtunk :D
    A címem iwiwen küldöm, több is van, erre küldd légyszi, ne arra, amit már ismersz.
    És szerintem jól döntöttél, én se szeretem a "zugolvasókat", néha legalább egy-két szót igazán lehetne írni, nekik is van véleményük, nem??

    VálaszTörlés
  11. Nati, szia! Örülök Neked és majd küldök meghívót is, szívesen!
    Tényleg nem szól másról a dolog, csak arról, hogy szeretném tudni, kik olvasnak!
    Szilvi, majd megnézem a címed, de sztm nincs.
    Ildi, ne hülyéskedj, küldök majd!
    Zsuskesz, ari vagy, jól esik :)) Én Marciért rajongok, jó lenne, ha el tudnám már vonszolni magunkat valami személyes get together-re is....!!! Szóljatok ha lesz lécc!!

    VálaszTörlés
  12. Szeptemberben. Mindenképp szólok!
    De rendezhetünk kiscsoportos randit is, mondjuk a hetes busz vonalán valahol...
    Ez így nem állapot, hogy Bobót 1 napos kora óta nem láttam!!!

    VálaszTörlés
  13. Én is szívesen Veled tartanék! És meg is értelek. Én is gondolkodom a zárkózáson....Piroska

    VálaszTörlés
  14. Az én e-mail címem megvan? Szeretném én is én is!

    VálaszTörlés
  15. Nem tudom mi a módja, de én is jelzem - bár gondolom egyértelmű volt - szeretném továbbra is olvasni.

    VálaszTörlés
  16. Piros, Dia, Simi egyértelmű!
    Dia, asszem nincs, wiwen megnézhetem, de egyszerűbb lenne, ha itt összegyűlne nekem és akkor ha bezárom, csak innen szemezgetném ki a címeket a meghívóknak!

    VálaszTörlés
  17. Akkor inkább megadnám a címemet: kishegi@freemail.hu , köszi szépen!

    VálaszTörlés
  18. én is szereték még olvasni rólatok, ha lehet
    eva.kaposzta@t-online.hu

    VálaszTörlés
  19. Akkor kovari.diana@rubicom.hu
    Megtennéd, hogy kitörlöd a szemezgetés után? :)

    VálaszTörlés
  20. Szia Virág,
    szeretnék én is ha lehet.
    bnagycsilla@gmail.com

    VálaszTörlés
  21. Mi is szeretnénk olvasni a keresztfiunk blogját:) Üdv. A KERESZTAPA

    VálaszTörlés
  22. Kápiévi, lehet hogyne.
    Dia, kitörlöm , de akkor már ugye zárt lesz :)
    Csilla, lehet persze.
    Haka, NEKTEK NEM ADOK MEGHÍVÓT!!!! háháháháháhááááááá

    VálaszTörlés
  23. én is persze hogy kérek!

    bodo.veronika@windowslive.com

    VálaszTörlés
  24. Szia!Eddig csendben figyeltem.De szomorúan olvasom hogy bezársz:(.Szeretnék én is meghívót kérni: koosandrea@gmail.com-ra ha lehet,cserébe én is küldök neked:)).Csak írj e-mail címet és küldöm.Köszönöm előre is.

    VálaszTörlés
  25. Szia Andi!
    Küldök szívesen, honnan ismerjük egymást?
    a címem virag.seress@gmail.com Ide küldhetsz meghívót! Köszi!

    VálaszTörlés
  26. Szia!
    Nem ismerjük egymást,csak én eddig zugolvasód voltam:).Az én blogom zárva van azért írtam,hogy cserébe én is küldök neked:).
    Szép napot nektek!!

    VálaszTörlés

Mit szólsz?