2009. augusztus 31., hétfő

Bobó az Állatkertben

Induláskor készült a kép, kinézte a kezemből az almát, gondoltam, hadd nyammogjon rajta. Félrenyelte, majdnem megfulladt. Másoknak nem javaslom. Ez volt az egyetlen pillanat, amikor állatközelben volt. (Valahol alul krokodilok vannak.) Nem lehetett megállni nézelődni, mert el kellett aludnia, minél hamarabb. Sikerült.
Itt már ébredés és az eddigi legnyilvánosabb szopizás után látható. A nyár utolsó hétvégéjén fullon volt az állatkert, nem igazán volt magányosan árválkodó pad, ahova elvonulhattam volna, úgyhogy a bivalyok és néhány turistacsoport tőszomszédságában sikerült megebédeltetni a kis haramiát. Győzőt verte a víz.
Mehetünk tovább, hogy a felnőttek majombőgésnél is hangosabban korgó gyomra is táplálékhoz jusson. Nézelődni nincs idő, éhesek vagyunk.
Szikla tetején lévő büfében pizza - illetve új textilkönyvecskezabálás.
Botinak mindenhol jó, ahol fa van, amit bámulhat.
Végül itthon az udvarban. Siettünk haza, hogy aludhasson megint....
Aludni??? Hahaha! Keresztülhúzta ám a számításainkat, mert nem volt hajlandó elszunnyadni, kihúzta uzsonnáig (soha nem volt ilyen), majd utána gondoltam, végre..... Aludni??? Hahahaha!! Megintcsak nem aludt el, sőt Ákoséknál vendégségben végig ébren volt, ráadásul meglepően jó passzban. Hazafele azért az autóban, már ő sem bírhatta tovább, végtére is ekkor már 5 és fél órája volt ébren. Elaludt. Itthon fürcsi, vacsi, alvás tovább. Hát így alakult élete első állatkerti napja, ahol sem ő, sem mi nem láttuk állatokat, de az idő jó volt, jót sétáltunk.

6 megjegyzés:

  1. Jövőre már jobban fogja élvezni :) Ha szívesen mész állatkertbe, javaslom, hogy vegyetek bérletet. Talán 4-5 alkalom után térül meg, nekünk idén már volt és jövőre is tuti veszünk, mert Dina imádja. És príma ajándék is pl. születésnapra (Dina arra kapta az övét). Így nem kapok agylobbot, ha fél óra után elkezd szakadni az eső, vagy a két órás kint létünk alatt megint kizárólag a kacsákat akarja nézni :)

    VálaszTörlés
  2. Csak így ez egy kicsit drága séta volt... :-(
    És hú az almás félrenyelés, áú, de jó hogy nem lett semmi baj, nagyon köhögött vagy mi volt??!

    VálaszTörlés
  3. Állatközelben: ez olyan, mikor visszük a gyereket "sétálni". Ott is jó sokat sétál :)
    Egyébként olyan arcot vág, mint aki jól meg van szeppenve a félelmetes krokodiltól :)

    A textilkönyves képen nagyon csinos vagy (ezen lásztik a legjobban) még a zord tekinteted ellenére is!

    VálaszTörlés
  4. Ez most off: jujj de jó, hogy nincs ellenőrző szöveg!!! (Ha akarod, moderáld ki nyugodtan)

    VálaszTörlés
  5. Állatkertbe ingyen mentünk be, hihihi!
    Majdnem mindig úgy megyünk be, egy ismerősnek hála, aki benn dolgozik az étteremben és hozzá megyünk állásinterjúra évek óta, de ppppppssssszzztttt!!
    Zsuskesz, köszönöm szépen, de nem is zord a tekintetem, csak hunyorgok, jóóóó?? :))))
    Ellenőrző szöveget régóta kiiktattam, mert engem is idegesít másoknál, pedig úgy látom fesleges, mert nem kapok spameket azóta, mióta nincs.
    Almafélrenyelés, igen köhögött, öklendezett, fulladozott...úh kivételesen félredobtam a fényképezőt és megmentettem inkább.

    VálaszTörlés
  6. MEnnyire szuper kép, ahol Apára néz!!!
    Bobó az állatkerben=2. kép :-)
    De azért biztosan jó volt, hiszen legalább sétáltatok egy jót, és nem ott, ahol naponta.

    VálaszTörlés

Mit szólsz?