2009. szeptember 16., szerda

Az első babazsúr

Mi lehetne szebb ajándék a picifiamnak fél éves szülinapjára, mint ha csajokat hívok hozzá? (Fiúbaba nincs is az ismeretségünkben...) Négy lánykából, ketten lebetegedtek, de Aliz és Pannika eljöttek, természetesen anyáikkal. Boti kapott ajándékokat, a gyerekek és az anyák egész nap zabáltak, jó sokat beszélgettünk, nagyokat játszottunk, fantasztikusan telt a napunk, köszönjük! Külön említést érdemel Simi hihetetlen kreatív ötlete, a sütőtöktorta!!!! Bobó egyből elmászott érte és papírostul betömte a szájába - felesleges mondanom, hogy ízlett neki- és megette az egészet, mindezt fél órával a tízóraija után... A csajok többet kontaktáltak egymással, Bobó inkább félrevonultan játszott (vagy evett).
A csajok többet kontaktáltak egymással, Bobó inkább félrevonultan játszott (vagy evett).
Az első csaj Bobó ágyában :) Az ajándék laszti Pannikának is kellett volna A csajok már ilyet is tudnak... (de van +3 hetük, illetve 3 hónapuk ) Levezető séta, Pannika kidőlt, Bobó dacolt és a tizenötperces délutáni óriásalvás ellenére végigbírta a sétát...
Nagyon jól sikerült a nap, a bébik szuperjó passzban voltak (csak a szülők keltik rosszhírüket, egyébként angyalok mindhárman .... :) ). Tényleg, köszönjük a részvételt és a köszöntést!! Jön a rosszidő meg a tél, csináljunk még ilyet, csajok!!!! A másik két csajnak is szól ám! Tessék meggyógyulni! A környezetünkben meg valakinek most már tessék fiúgyermeket szülni, mert nem szeretném ha Bobó első mondata az lenne, hogy "Kéééééreeeeem a Sunshine Barbi-m, Anyuci!"

3 megjegyzés:

  1. Nagyon boldogat és még nagyon sokat!!!

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jól hangzik, tényleg jó lehetett! Boldogságos félévet Bobóka! :)

    VálaszTörlés
  3. hát nem a sunshine barbiera bukik, és született fiúgyerek is a környezetben. Így teljesüljön minden kívánságod!

    VálaszTörlés

Mit szólsz?