2010. március 19., péntek

Bobó első - majdnem- szülinapi bulija


Holnapra még járt volna a szülinaposunknak egy babazsúr, így lett volna kerek a sztori, de ezer emailes, telefonos és messengeres szervezés-tervezés után, nehezen és csalódottan, de úgy döntöttem elhalasztjuk egy héttel.
Ami tegnap ugyanis csak néhány orrfújás volt, az mára nonstop tüsszögésbe és taknyunk-nyálunk-egybefolyásába ment át. Egyszóval anya és fia lerohadtak. Egyelőre én vagyok rosszabbul, de szegény Bobó sincs jól, megállás nélkül folyik ki az orrából a vízszerű meló, állandóan törölgetem szegénynek és tanuljuk az orrfújást (tök véletlen pár napja elkezdtem neki tanítani, erre okunk is lett használni, bár még csak egyszer csinálta meg rendesen, de az hasznos is volt!), kipirosodott az orra, amit persze porszívóztam is sokszor és picit rosszkedvűbb, de ennyi. Délután elég nyűgös volt, de estére például iszonyú jókedvű lett, fuldoklott a röhögéstől egész lefekvésig.

Nagyon jó lenne, ha ennyivel megúsznánk és nem durvulna el a helyzet. Nekem a torkom is fáj, az orrom is be van dugulva és ha százszor nem tüsszentettem ma, akkor egyszer sem.
Hát lehet így nyugodt szívvel sok picibabát -és gyereket vendégül látni?!?!?!?! Természetesen nem.
Hát így maradt el -remélem csak átmenetileg- az első szülinapi zsúr.... :((((((((((( Az érintettektől ezúton is elnézést a sok-sok kavarásért, de nem direkt hagytam nyitva egész tegnap az ablakot -megörülve a jóidőnek-, és ültem a földön a gyerekemmel játszva, míg egyszercsak feltűnt, hogy egész hideg levegő jön már be....Egyébként minden áldott évben eljátszom, hogy elkönnyelműsködöm az első tavaszi napokat és eszemet vesztve nekivetkőzöm... A mai sétánál viszont kicsit túlkompenzáltam, ami az öltözködést illeti, majd lerohadt rólam a ruha, mire hazaértünk... A lényeg tehát, hogy szívem megszakad, de holnap csak egy átlagos, uncsi kis szombatunk lesz. Még jó, hogy ínhüvelygyulladásom is van, így nem készültem előre, se tortával, se ebéddel...a rendeléseket meg visszamondtam és jövő hétre talán a kezem is rendbe jön! Ha a vendégeink persze még akkor is szívesen jönnének ;)

PS: Az első képen elalvás előtt -még az orrszívás hatása alatt állva, a másodikon ébredés után -jókedvűen.  Hát, nem édes?

4 megjegyzés:

  1. Óóó, jobbulást nektek!!!! És remélhetőleg jövő héten már remek hangulatban telik a szülinapi zsúr. :)
    Én harmadszorra döglök le 6 hét alatt. Állandóan visszaesek és most ugye pont nem a legjobbkor... ;)

    VálaszTörlés
  2. :(
    Én szolidarítok veled, Bobóval, meg Lillával, ugyanis tegnap este óta fáj a torkom nekem is, plusz t.ny.ö.f.
    Gyógyuljatok mihamarabb!

    VálaszTörlés
  3. Csillikém, jobbulást!
    Zsüditkém, nektek is jobbulást, ezek szerint nektek sem lett volna jó... :) A végén kiderül h mindenkinek jobb a jövő hét :))

    VálaszTörlés

Mit szólsz?