2010. október 4., hétfő

kriplimami27

Ha most kellene párt találnom magamnak egy társkereső oldalon, a fenti felhasználónévvel regisztrálnék és ha nagyon röviden kellene összefoglalnom testi adottságaimat, a következő szöveggel adhatnám fel hirdetésem:

27 éves, káros szenvedélyektől mentes hölgy vagyok. Porallergiám van, visszatérő ínhüvelygyulladásom és aranyerem, nyakigerinc-ferdülésem és csigolyameszesedésem. Kalandorok kíméljenek.

Hogy Chandler szavaival éljek: "The personal ad writes itself"

Mintha a múltkori kesergésemben leírtak nem lettek volna elegendőek. 

8 megjegyzés:

  1. Aranyérre próbáltad már a Hemoridot!!?!?

    Amúgy irtó vonzó ad... :-)))))

    Jancsi

    VálaszTörlés
  2. Szerencsére nem kell társkeresőznünk :-D /kopp-kopp-kopp/.
    Amúgy én is kiakadok néha, bár én már tényleg vénasszony vagyok a 35 évemmel :-D, de hogy mennyi bajom van nekem is, én azt hittem ezek kb majd 60 felé jönnek elő, brrr.

    VálaszTörlés
  3. Csajok, ugye ez csak vicc, hogy Hemoriddal és a sok saját bajjal 'kúráljátok' Virágunkat, akiről ezek szerint ma kiderült, hogy nyaki gerincferdülése és csigolyameszesedése van????

    Virág, ezt mondta ma a doki? És akkor most mi lesz? Kened a Hemoridot vagy lesz a ferdüléssel és a meszesedéssel valami? Mész súlyfürdőzni az öregekkel vagy gyógytorna vagy oldd meg magad? (Ha nincs más ötlet, nekem van egy doki, akinél tavaly voltam, amikor beszakadt a derekam éppen, ha érdekes lehet, akkor szólj és küldöm a linket hozzá.)

    Felejtsük el Ms. Criple-t, most már jöjjenek a pozitív, egészséges hangvételű tudósítások, elvégre ha majd nemsokára a gyerekkönyvvel turnézol, vidámnak kell lenni és bírni az autogramkérők hadát!

    VálaszTörlés
  4. Hajaj, ha verseny hírdetnénk, kinek elrettentőbb a hírdetési szövege....

    Nem ér félreérteni, de az utolsó mondatod jutott eszembe azonnal, mikor elkezdtem olvasni.

    Ja, és a meszesedést ki mondta?

    VálaszTörlés
  5. Akkor ez volt a múltkori hipchohondriás (tutira rosszul írtam) vallomás oka? És most mi lesz? Vagyis Orsi már mindent megkérdezett. Hogy tudsz így Bobózni? Jajj!

    VálaszTörlés
  6. Azért remélem "átment" a félig viccesnek szánt hangvétel is! ;)
    De, igen, voltam gerinc rtg-n és tegnap mentem vissza a háziorvoshoz, aki közölte h erre számított...genetikai oka lehet, esetleg a mozgásszegény életmód, de örökletes, úh nehéz kivédeni. Megyek majd reumatológiára, aztán gyógytorna gondolom, jó lenne úszni-de rühellem a vele járó macerát-, fizikoterápia, ilyesmi.
    Amúgy vmelyik este itthon ténferegtem egyedül, náthásan, íhgy-sal, +még az aranyerem is kiújult, közben szédültem és hasogatott a hátam... Akkor fogalmazódott meg bennem ez a kis szösszenet...azért félig tudok röhögni ám magamon, a dedikálásra meg összerántom magam, dont worry.

    VálaszTörlés
  7. Abszolút átjött minden, dont worry azon az oldalon se :-D
    (és látod, nem is telt el túl sok idő két blogolvasó óra között, alig küldtem kommentspam-et a ládádba :-) )

    VálaszTörlés
  8. Imádom a kommentspamjeidet, Orsó!

    VálaszTörlés

Mit szólsz?