2009. december 1., kedd

Elfogtunk két levelet

Kedves Jézuska!
Zsenge korom ellenére, kiváló a hallásom és szövegértésem, így a fülembe jutott a hír, miszerint közeleg egy ünnep, amikor is a magamfajta cukorfalat emberkéket elhalmozod jobbnál jobb ajándékokkal. Remélem jól kagylóztam és tényleg így lesz, mert -mondjanak bármit a szüleim-, én nagyon nagyon jó voltam egész évben. Elkerülendő, hogy a szüleim butaságokat vegyenek nekem és mert a kívánságaim némelyikét ők nem is tudnák teljesíteni, egyenesen hozzád intézném kéréseimet:
  • A legfontosabb egy olyan mennyezet kialakítása lenne a lakásunkban, ahol minden centiméterre jut egy spotlámpa.
  • Szeretném a Kisvakond és a nyár című keménykötésű könyvecske tíz további példányát megkapni, mert ez a kedvenc könyvem, de nem mindig bukkanok rá a lakásban, így szét lehetne szórni mindenfelé és akármerre járok, felolvastathatnám.
  • Kéne intézned nekem egy olyan dvd-t, amin az Egy-két jó falat és a Big World című klipek vannak felváltva, végtelenítve.
  • Szeretnék egy minitévét, egy minihifit, egy miniszámítógépet -és monitort. Hangfal-szett is jöhet.
  • Ha már a high-tech cuccoknál tartunk: saját mobilra is szükségem lenne, a felnőttek hihetetlenül irigyek, soha nem adják kölcsön az övékét.
  • Szerényebb igényeim is vannak ám: egy búgócsigára is vágyom, a Szomszédkinga sose adja oda az övét, és amikor egyszer sikerült elvennem tőle, azonnal visszamarta a kezemből. Kéne egy saját.
  • Szeretnék sok-sok leporellós mesekönyvet, imádok olvasni (és olvastatni). Lehetőleg olyan állatok legyenek benne, amiknek a hangját a szüleim tudják utánozni. Van egy olyan könyvünk, amiben csomó állatot szó nélkül átlapoznak és ez nekem nem tetszik. Csak azért mert ők nem tudják, hogy csinál a szalamandra vagy az osztriga, engem még lehet, hogy érdekelne pár szó erejéig az a kép is...
  • Ki tudsz esetleg fejleszteni egy Dentinox-szal átitatott, öntöltődős rágókát? Érdekelne a dolog!Továbbá ha kapcsolatban állsz a K&F részleggel, kéne még 1 cm-ről nézhető-mégsem-káros-fénycső a tévénkbe; ehető virágföld, babacsoki, amely zamatos és tápláló, mégsem hizlaló és nem káros a fogakra.
  • Ha van tudomásod olyan szobanövényről (szüleim állítják, hogy nincs ilyen), amely nem érzékeny az emberi tapintásra (=tépkedésre), kéne belőle néhány példány.
  • Szeretnék a koromnak megfelelő zenélős, hangot kiadó, készségfejlesztős játékokat, mert a jelenlegi játékaim nagy része dedós csecsemőknek való, mint a Borcsa meg a Lilla, arról nem is beszélve, hogy mennyire unom őket.
  • Jó lenne egy saját telefonvonal bevezetése, természetesen egy saját készülékkel kiegészülve, mert nem tetszik, hogy ha nagy nehezen megkaparintom a szüleimét és nagy nehezen felhívom valamelyik rokonomat, akkor erről szinte azonnal tudomást szereznek. Személyiségi jogok és magánélet is létezik a világon!
  • Nagy hasznát venném néhány olyan nadrágnak, aminek nem lóg le a szára talpam alá, hanem pont jó rám és rendesen fel tudok benne állni.
  • Kéne még rendes, hozzám hasonló nagyfiúknak való autósülés, mert amiben manapság kell utaznom, se nem kényelmes, se nem biztonságos, se nem látok ki belőle.
  • Kéne egy új babakocsi, mert a mamám a jelenlegit alig tudja felcipelni, pláne ha szerénységem benne trónol. Rossz látnom, hogy mennyire szenved.
  • Egy szánkó is jól jönne, háttámlás, fa.
  • Végezetül pedig szeretnék világbékét. De ha ez nem is jön össze, legalább családi békét.
Remélem időben megkapod a levelem és mindent meg tudsz addig oldani! Köszönöm szépen előre is: Erdélyi Botond Budapest, 2009.12.01.
Kedves Télapó!
Úgy hallottam, hogy tőled csak édességeket kap az ember, úgyhogy hónapjaim szerény száma miatt -nagyduzzogva bár-, de nem lesz hosszú a kívánságlistám. Kérnék egy nagy doboz túrórudit és sok zacskó mini puffasztott rizs korongot. Esetleg mandarint Minden mást ledumáltam a Jézuskával! ;) Köszönöm szépen előre is: Erdélyi Botond Budapest, 2009.12.01.

7 megjegyzés:

  1. :D
    Virág, neked az írásal kéne foglalkoznod! Komolyan!

    Remélem Jézuska tudja teljesíteni Bobó minden kívánságát, de legalábbis a Dentinoxos fejlesztőset. Ha ez sikerülne, intézhetnél nekünk is egy példányt ;)

    VálaszTörlés
  2. Halálos ez a poszt! Tényleg írnod kéne :-D

    VálaszTörlés
  3. Ez tényleg nagyon jól sikerült!Nagyokat nevettem rajta!

    VálaszTörlés
  4. Hát én milyen posztra térek vissza???? :-DDD
    Meg kell szakadnom rögtön a röhögéstől!!!

    Én már rég mondom, hogy Te vagy a kedvenc blogíróm, szerintem gyorsan dobj össze egy könyvet és keress vele soksok pénzt!!! (Azért írj bele majd a köszönömoldalba,hogy tőlem volt az ötlet :-D)

    Na, meg arról is írj majd, hogy a fentiekből mit is hozott meg Miki bácsi :-D

    VálaszTörlés
  5. :) Nagyon jó! Minket a spotlámpás plafon érdekelne, a miénkből kimaradt! :)

    VálaszTörlés
  6. Ami a soraidat olvasva eszembe jutott: Tényleg írnod kellene!! Annyira tehetséges vagy, élvezet olvasni minden írásodat! Komolyan!

    Ja, dentinoxos rágóka minket is érdekelne. :D

    VálaszTörlés

Mit szólsz?