2009. december 21., hétfő

Rücskös labda SOS!!!

Ha már a Bobókedvencekről írtam, meg kell említenem a legeslegeslegeslegistenebb játékot a világon, amit a legjobban szeret: a rücskös labda. Először a szomszédban találkozott egy zöld példánnyal, majd Aliznál egy rózsaszínnel. Aliznak kék is van, de az kemény, béna, nem jó neki. :) Akárhányszor voltunk az említett helyeken, egy dolog érdekli: a rücskös labda! Most szombaton Aliz egyéves szülinapi buliján fél2-től 7-ig egy dologgal játszott: a rücskös labdával. Kergette, dobálta, fogdosta, el sem eresztette, csak amikor aludni ment. Kajálni is hozta magával. Adódik az ötlet, hogy vegyünk neki is egyet. Igenám, de hetek óta nem találok sehol. Mindenhol megnéztem, ahol csak jártam, de egyszerűen nincs. Játékboltokban nincs, tescoban nincs, a kutyáknak való fajta nem jó, túl puha vagy épp túl kemény, a masszírozó labda megint csak túl kemény, az sem jó, interneten sem találtam. Tuti, hogy egy lepukkant trafikban, 100 ft-os boltban vagy valami aluljáróban lehet fellelni a nekünk megfelelő verzióját. Ha bárki lát ilyet, aki el is tudja juttatni hozzánk, azonnal vegye meg!!!!!!!!!!!! Kérdezés nélkül, ne tököljön, vegye meg!!!!!!! Szín nem számít, méret a képen látható legyen, ár max 1000, bár szerintem 300 ft a reális.

3 megjegyzés:

  1. A babauszi tele van a rücskös labdákkal és Zalán is imádja. Ha el nem felejtem, megkérdezem, hogy hol vették, de legközelebb valamikor januárban megyünk.

    VálaszTörlés
  2. Nekünk is volt ilyen, 100 forintos boltban vettük, leeresztve, összehajtva! /Ezt csak azért írom hogy így is nézd!/ Többféle méretben szokott lenni.
    Ha látok valahol, azonnal veszek Nektek! Amúgy kb 200,-Ft volt! :-)
    Ja és végül is nem is lenne rossz leengedve, mert akkor könnyebben fel lehetne adni akár postán is! ;-)

    VálaszTörlés
  3. Elvileg nagymamám vett egyet a trafikban kemény 380 ft-ért!!!!!!!! remélem ez az, ami nekünk kell!!

    VálaszTörlés

Mit szólsz?