2009. december 13., vasárnap

Stumblin in 2.

Azt hiszem elmondhatjuk, hogy Botond fiunk meglehetősen izgága teremtés, állandó mozgásban van, ide dől, oda dől, pörög, mászkál, ugrál, rámol, felül, majd továbbmegy, nem telik el 20 másodperc sem anélkül, hogy mozgásban lenne. Ezért különösen nagy szó, hogy mostanában újra elkezdett bújni hozzám. A reggeli ébredése után egyből behozom a hálóba és lefektetem a mellkasomra, ahova odakuckózza magát, jól betakarózunk és tíz percig így fekszünk, összebújva. Közben a rend kedvéért persze néha felemeli a fejét, hogy összekacsintsunk, de aztán visszabújik (néha =iszonyú erővel odavágja a fejét a mellkasomhoz) és ez annyira jó!!! És nem csak azért, mert így van időm, kicsit magamhoz térni. A többi alvása után is általában leülünk kicsit összebújni, de ilyenkor már több az inger, ami hamar eltereli, úgyhogy aztán gyorsan meg kell indulni a dolgára, a gyengédség ideje hamar lejár. Ha már fáradt, akkor is általában odamászik hozzám és odadugja a kis fejét hozzám, bújik, mint egy kiscica!!! Hát, ennél nincs is jobb!!! Már nagyon vártam ezt. A sok durvaság (csípés, marás, harapás, rúgás, taposás, verés, kaparás) után végre jut nekem valami gyengédség is és ez fantasztikus!

4 megjegyzés:

  1. De jóóóó! Nálunk ilyet még csak tegnap este csinált először, azt is az Apjának Odafordult a karjában és bebújt a mellkasára, hogy ő álmos. Cuki volt!

    Amúgy meg marad a csípés/ütés/karmolás és Anya anyajegyeinek kaparászása. Ez a fő hobbi.

    Mondjuk nálunk egész más, mert D még nem tud odajönni/mászni, úh nálunk még nincs ilyen odakucorodás, meg ölbebújás.

    VálaszTörlés
  2. Jajjj, Szeder!!! Anyajegyeket ne is mondd!! Van egy kicsit kidudorodó a mellkasomon, ami mindig szabadon van, Bobó születése óta rettegek, h belekap!!!

    VálaszTörlés
  3. De jó neked, irigyellek :)
    Nálunk az van, hogy ha ébredés után kihozom a szobájából, már el is kezdi a nyekergést, ami sírássá fajul, egész addig, amíg meg nem kapja a reggelijét... Azután meg már lehetetlen vele összebújni, mert csak a játék és a mászás érdekli :(
    Amúgy az öledben is olyan aranyosan üldügélt, mikor ott voltunk és olvastál neki!

    VálaszTörlés
  4. Zsuska, ez nálunk is így volt, aztán icipicit mindig elkezdtem késleltetni, kukucskáltunk az ablakon pl. aztán most meg bírja még 10-15 percet, de ahogy ismerem, minden szokása csak ideig-óráig működik, aztán kitalál vmi újat... :))
    Úgyhogy élvezem amíg lehet.

    VálaszTörlés

Mit szólsz?