2009. június 17., szerda

A kis pozőr

Rengeteg (méltán) felháborodott levél érkezett szerkesztőségünkbe mosolygós képeket követelve Bobóról. A szerkesztőség válasza így hangzik:
Kedves Olvasók! Pár hete egész egyszerűen nem lehet mosolygós képet készíteni Botondról, ugyanis, abban a pillanatban, amint észreveszi a fényképezőgépet, leolvad az arcáról minden édesebbnél édesebb kacaj és ilyen fejet vág:
Vagy ilyet: vagy ilyet: Ha hason próbálom elcsípni a mosolyt (mert úgy is szokott ám!): vagy ilyet:
Egyszerűen elbűvöli a kamera, tényleg. Legyen a kezében bármilyen érdekes játék, bohóckodhatok neki akármennyit a kamera mögül, amint meglátja, lefagy és meredten bámul bele a közepébe. Szeret szerepelni, na ! Mi lesz így belőle, új hajdúpéter?

3 megjegyzés:

  1. juj, remélem, nem hajdúpéter lesz!!! :-O
    Olivér is fényképezőgép-allergiában szenved, néha nagynehezen kicsiholok egy mosolyt úgy, hogy úgy teszek, mintha nem fényképeznék, rámvigyorog, én meg előkapom a gépet. Mondjuk ez meg szemétség, asszem... :-o
    :-D

    VálaszTörlés
  2. :))))))))) Olyan jó, hogy nem csak én nem tudok nevetős képet csinálni.... :D Hanna dettó ugyanez... Most 1-2 napja próbálok észrevétlenül fotózni. De nem tudom hogyan, de mindig észreveszi... Onnantól pedig tótágast is állhatok, mert csak a fényképező érdekli... :)

    VálaszTörlés
  3. Dina is ezt csinálta. Most meg, hogy ilyen nagylány már, visít, hogy "Dida fotóz!!!!!", És lenyúlja a gépet, és fotóz bele a világba. Van millió fényképünk, amin legörbülő szájjal nyúl a kameráért, ugyanennyi videónk, amin toporzékolva követeli a gépet, valamint 10szer ennyi képünk, amin a lakás különböző pontjai láthatóak, hol jobban, hol kevésbé kitakarva a mutatóujjával, amit következetesen az objektív előtt tart.

    VálaszTörlés

Mit szólsz?