2010. május 12., szerda

Öcsike hozzászól

Blogpremier van.  
Nagyszüleimnek rögös úton, de sikerült beköttetniük az Internetet. Nagypapám már rég vett egy számítógépet, de Internet nélkül csak pasziánszozni tudott rajta. Mindegy, mert ezzel is eltöltött napi két órát gond nélkül. Ekkoriban a blogot kimásoltam nekik word-be és rátettem a gépükre, nagypapám élvezettel olvasta el, itt-ott könnyezett is, mindig referált, hogy milyen jókat írtam.
Aztán végül lett Internet. Szerettem volna, ha végre rendesen tudják olvasni, de nem feszültségtől mentes nagypapám és az Internet kapcsolata, úgyhogy ez nem ment olyan könnyen.
Mindenesetre este kapcsolom be a gépet, megnyitom a postaládám, mit látok??? Egy MEGJEGYZÉST ÖCSIKÉTŐL!!!!!!!!!!!!!!! Persze azonnal felhívtam őket és kiderült, hogy valahogy sikerült megnyitniuk a blogomat és több mint két órán át olvastak vissza. Édesek lehettek, ahogy gubbasztanak a felső szinten és veszekszenek, hogy még ne tekerje lejjebb az egyikük, még ne lapozzon a másik, stb...és közben nézegetik Bobeszkát. 
Ezentúl jobban kell vigyáznom mikor a családomat szapulom. Új olvasóink vannak. Az imádott nagyszüleim!!! Sziasztok!!!

7 megjegyzés:

  1. :)
    2éve iszonyúan leforráztam a karomat, rettenet volt. Nem akartuk megmondani a nagymamámnak, ne idegesítse magát miatta. De a (multiplyos) blogomon írtam róla. A nagymamám mindig nézi rajta a képeket, meg a videókat, de nem tudtam, hogy a blog bejegyzéseket is meg tudja nyitni. Pedig de, így buktam le. Jól meg is bántódott, hogy elhallgattuk előle az esetet. (mondjuk nem tudtam volna letagadni, hetekig brutál kötéssel mászkáltam.)

    VálaszTörlés
  2. Gratula a nagyszülőknek! :-)
    Apuékat telefonon kell irányítani, hogy egyáltalán be tudják kapcsolni a gépet, leizzadok, mire eljutunk a bloghoz, de örülök, hogy olvassák.
    Viszont a gáz az, hogy havi 1 telefonban elmondják, mennyire aranyos Ádám stb.,stb., és ennyi. Nem jártak itt szeptember óta...

    VálaszTörlés
  3. Zsóf: én nagyanyám elöl is folyton titkolózik a család :)) (bukások, betegségek, rendőrségi sztorik, ilyesmi... )
    Andrea. ne is mondd ezt a telefonon-keresztül való irányítást, BORZASZTÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!
    Anyósomék 3 hónapos kora óta nem látták, de nem is beszélnek velünk, apám kb 4x látta, Lenne miről beszélnünk ezek szerint ezügyben...:(

    VálaszTörlés
  4. apósom is évente 2szer látja a gyerekeket. Ha mi lemegyünk hozzájuk Miskolcra. Volt, hogy itt mentek el a házunk előtt Sopronba menet, de be nem jöttek volna megnézni minket. Én ezt nem értem. Az anyám kettészakadna, hogy mehessen az Izraelben élő unokákhoz, skypon mesél nekik, ha 3napig nem látja az enyémeket, már ki van borulva.

    VálaszTörlés
  5. Már írtam, de igaz, minden írásod a nagyszüleidről megríkat engem, ez is és mikor megláttam hogy mit írt, hát kész voltam! Isten éltesse Őket nagyon-nagyon sokáig!

    VálaszTörlés
  6. Telefonon irányítás helyett ajánljuk a Teamviewert, ugye Virág, milyen jó?

    VálaszTörlés
  7. Zsófi: igen, ez a normális, azt hittem anyám is ilyen lesz, de jó, ha havonta látja Bobeszt...
    Szilvi: ez a másik nagypapám, ugye tudod??? Az egyikről írtam, a másik kommentelt!!
    Simi, de amíg nem volt net?!?!?! Na, meg nálunk olyan is van, hogy anyámat kell irányítani, hogy a dvd-lejátszóval mit csináljon-ennél nincs rosszabb!!!!!!

    VálaszTörlés

Mit szólsz?