2010. május 13., csütörtök

Puszi, Mama!

Két mai könnyfakasztós kisszínes.

Kezdem ott, hogy kb. egy hete tud puszit adni. Azóta este ha ő már az ágyban van, én meg itt a gépnél, még szoktunk egymásnak cuppogtatni, kérdés-felelet formában. Ilyenkor soha nem bírok magammal, benézek hozzá, fülig ér a szája és csillog a szeme! Csak a levegőbe cuppogtatott eleinte, de tegnapelőtt már megkaptam életem első Bobópusziját, igaz én toltam oda az arcom, ő meg cuppantott. Ma viszont???? Zenét hallgattunk és táncoltunk, erre odajön hozzám, bekerít, nem is értettem, mit akar, éééééés megpuszilt!!!!!!! Beszarás mennyire jó érzés volt. Csimpaszkodott belém a kis karjaival és megpuszilt. A gyerekem.

Vacsorázunk. Illetve ő. Én meg adagolom a májkrémes csíkokat. Egy pillanatra abbahagyta a rágást, rám mutatott, nem értettem mit akar, kinyomni a szemem vagy letépni az orrom (újabban mindenkin ezeket kérdezgeti) ó, erre azt mondta, hogy "mama"!!!! Régóta tudja mondani, de eddig csak úgy, ha mondtuk neki és ő megismételte. Már azt is iszonyú jó volt hallani, de biztos vagyok benne, hogy ezt tudatosan mondta, mert amikor kimondta és lefagyva, elérzékenyülten mosolyogtam rá, neki fülig szaladt a szája, csillogott a szeme és látszott rajta, hogy tudja, hogy mekkora örömet szerzett. Nem túlzok, nem belemagyarázás, tuti. Tudom, hogy odébb van még, hogy arra ébredjek, hogy MAMMMMA!!!! De azért leírhatatlan érzés volt.

5 megjegyzés:

  1. és majd amikor azt mondja, hogy szeretlek....

    VálaszTörlés
  2. uuuuufffff...
    Mondjuk már ez azt jelenti :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok, nagyon cuki lehet és tényleg leírhatatlan érzés!

    VálaszTörlés
  4. Virág! Mennyire csodálatos lehetett, még olvasni is az!!!
    És ahogy a szavaidból kivettem, a Bobó által lelkednek adott érzésen kívül a csillogó szem az, ami Számodra is olyan megkapó...Azt nem lehet elfelejteni!

    VálaszTörlés
  5. ÁÁÁ, amikor szüksége lesz rá, nagyon gyakran fogja használni... Aliz is eleinte csak akkor mondta, hogy anyaaa, amikor reggel az ágyából kiabált, egyéb más helyzetben nem használta :-D

    VálaszTörlés

Mit szólsz?