2009. június 11., csütörtök

Az önző én

Szeretnék addig aludni, amíg ki nem pihenem magam.
Szeretném ébredés után még visszacsukni a szemem, odafészkelni magam Győzi mellé és még együtt lustálkodni ameddig jólesik, esetleg ágyból tévézni kicsit. Szeretnék este elalvás előtt olvasni vagy ágyból még kapcsolgatni a tévét, de egyelőre sajnálom rá az időt, mert amennyit csak lehet alszom. Szeretnék este is tévét nézni, mert akkor vannak a legjobb műsorok, de én 9-kor lenémítom és megpróbálok a késő esti etetésig aludni egy órát. Ha valami izgi műsor megy, amibe nem tudnék belealudni, mert figyelném, inkább erőt veszek magamon és elkapcsolom valami nagyon uncsira, csak mert ez az egy óra is rengeteget számít nekem. Szeretnék este Győzivel is lenni, nem csinálni semmi különöset, csak úgy együtt lenni, nézni valamit, vagy beszélgetni, bármit, de egyelőre még az álmosság az úr. Ha éjjel megébredek, szeretném hagyni, hogy elárasszák az agyamat a gondolatok, ilyenkor szokott csomó minden megvilágosodni, de jelenleg ki kell űznöm őket a fejemből, annak érdekében, hogy minél hamarabb visszaaludjak. Szeretnék inni: kólát citromkarikával!!!!!, kakaót!!!!, fekete teát, gyümölcsleveket, üdítőket (függő vagyok), a tej is nagyon hiányzik. Szeretnék enni: zöldbablevest-főzeléket, fokhagymás dolgokat, rántott gombát, rakott karfiolt, párolt kelbimbót, cseresznyét!!!, káposztás dolgokat, brokkolit, rengeteg csokit. Szeretnék parfümöt használni. Szeretnék melltartó nélkül aludni végre. Szeretnék olyan helyre menni, ahova ki kell magamat sminkelni. (Itthon csak nem bohóckodom) Szeretnék főzőcskézni, de úgy, hogy nem kell kapkodni, lenne időm bőven szöszölni. Szeretnék napközben egyhuzamban megnézni egy filmet, belealudni esetleg, heverészni akár két órán keresztül. Szeretnék moziba menni a Győzivel. Szeretnék valamit sportolni is, de a szoptatás miatt még nem merek itthon se igazán tornázgatni. Szeretnék nem fejfájásra ébredni, és ha fáj a fejem, szeretnék algopyrint bevenni, nem ezt a homeós szart, ami mit sem ér. Szeretnék a Pindurka Beával többet csetelni, mert nagyon hiányzik és nem állandóan megszakítva sok-sok "pill"-el. És még biztos eszembe fog jutni egymillió dolog, ami hiányzik vagy jobb lenne, ha másképp lenne, majd talán utólag ideírom, csak úgy magamnak, hogy ha majd Bobó nagy lesz, pattanásos, szemtelen és engedetlen, felhánytorgathassam neki, hogy két napig vajúdtam vele és utána is mennyi mindenről lemondtam érte. :)))

14 megjegyzés:

  1. A szívemből szóltál! :) (Amúgy én fokhagymát már eszem! A többi stimmel!)

    VálaszTörlés
  2. és mindezeket boldogan feláldoznád, ha még nem lenne ez a kis csoda, csak áhítoznál utána... de természetesen teljesen megértelek, és bíztatlak, egy-két dolgot már rövid időn belül meg fogsz tudni valósítani!
    szeretettel:TnéCsCsilla

    VálaszTörlés
  3. :) Reggel beálltam a zuhany alá melltartóban :D Én kakaót szoktam inni, fokhagymát is eszem és gombát is. A többi ... hajjaj. :)

    VálaszTörlés
  4. Mintha én írtam volna...
    Én nem bírtam megállni, ettem cseresznyét is, meg borsót is, és hálistennek nem volt baj. Szerintem próbálgasd egyesével, hátha nem bántaná Bobót. Az alvásra meg nem tudok mit mondani... Csak magamban bólogatok ;)

    VálaszTörlés
  5. Ettem már én is piciket, majdnem mindenből (a gomba és a borsó olyan volt, aminél mintha lett volna következmény-a gombánál tuti), néha egy bögre tej belefér, fagyit pl eszem tonnaszámra, epret, málnát is, mert azt nem bírom ki. Ja és tölött karalábét is ettem, meg egyszer finomfőzit is, annyira jóóóó volt! ;)
    Nem vonok ám meg mindent, de jó lenne kétpofára zabálni a cseresznyét és nem óvatosan...
    De lassan el fogok kezdeni mindenfélét enni, elvégre háromhónapos, szeretném szoktatni a gyomrát (hátha már magától is erősödött csak én még nem merem tesztelni...mármint a hasfájásra gondolok)

    VálaszTörlés
  6. Enni még csak fogsz a régi finomságokból, de a többi :) Majd húsz év múlva :D
    Addig meg kitartás :)
    Marcsi

    VálaszTörlés
  7. Sajnos én már kétpofára eszem a cseresznyét.. :) egyelőre még csak "hangja" van a csemeténél.
    és hát naná, hogy iszom kakaót!

    VálaszTörlés
  8. szívemből szólsz, Virág :-D

    VálaszTörlés
  9. Azt nem mondhatom, hogy nekem nem hiányzik, de Bobónak elnézem, hogy miatta nem tudunk többet csetelni. :)

    A cseresznyét én meg szoptatásmentesen is óvatosan eszem, jobb is úgy..... a kukacok miatt.

    VálaszTörlés
  10. Csatlakozom, bár nagy "mártír" vagyok:-))))

    VálaszTörlés
  11. Mivel nem szoptatok én inkább nem is fájdítom a szíved Mojito kotélokkal és egyebekkel. Ágyból tévézés nálunk amúgy sem játszik. (Mifelénk ágyban no kaja, no TV: Az ágy két dologra való :-D)
    Parfümöt használok - Dorka nem panaszkodik rá - , melltartót nem hordok éjjel, sminkelek is hébe-hóba. Tényleg durva a lista amit leírsz, de KITARTÁS!!!!

    VálaszTörlés
  12. Ja, még annyit, hogy nekem LLL-es védőnőcim van és mikor még volt tejem egyből azt mondta, hogy nem kell aszkétaként élni. Amiről tudom, hogy engem puffaszt alapból azt nem szabad, de amúgy nem kell sanyargatni magam. Egyek szépen mindent!

    VálaszTörlés
  13. A terhességem egyik csúcspontja volt a céges X-mas partyn ledöntött néhány Mojito.... :))
    parfüm: mivel sokszor kiszívja a nyakam a gyermek, nem akarom.
    Mell(tartó), nekem a szopi miatt, ugye más...
    a kaják, amiket leírtam engem mind felfújnak, szóval....de lassan adagolom ám a Kicsiuncsinak...

    VálaszTörlés
  14. - Esténként már egy-egy filmet megnézünk Aliz lefektetése után 11-12-ig.
    - Én is azt hittem, hogy csak melltartóban lehet aludni, és utáltam. Aztán egyszercsak elkezdtem melltartó nélkül aludni, és kiderült, hogy nem is áztatom el az ágyat, csak kicsit néha. De a duplalepedő megoldja :-)
    - Iszom: kólát, fekete teát, kávét.
    - Eszem: fokhagymás dolgokat, rántott gombát, karfiolt, cseresznyét, brokkolit, és már csokit is megint (sajnos)
    - Használok parfümöt, nem a nyakamra, hanem mondjuk a ruhámra vagy a hajamra.
    - Aliz 5 hónapos volt, amikor elmentem bulizni. Apára hagyva a kölköt. (Egyébként mi állandóan azt mondjuk, hogy valami event-re vágyunk, csakhát senkisem házasodik :-)
    - Ha fáj a fejem, én bizony beveszek cataflamot - egyébként nekem is sokat fáj mostanában - ez is vmi szoptatós kórság?? - nekem túl alacsony a vérnyomásom (100/57-et mértem múltkor, mikor szétment a fejem)
    - Menjünk a ligetbe trécselni!

    VálaszTörlés

Mit szólsz?