2009. október 13., kedd

2009, a Botond éve, a nyugalmunk vége

Tényleg létezik olyan, hogy ugrásszerű fejlődés. Bobó két (!!!) nap alatt megtanult: ülni egyenes háttal, feltérdelni és felállni. Ez utóbbi még gyengén megy neki, én próbálom is lebeszélni róla, de ő mindenáron állni akar. Általában minket közelít meg és rajtunk húzza fel magát, de igazán egyedül is felállt már a játéktartó dobozainál. Ma pedig a kiságyában is -alvás helyett. Mászni is az elmúlt egy hétben tanult meg. A hirtelen sok új tudománynak hátulütője is van, egyre több a baleset a házunk táján, főként parkettán-koppanás, mert nem ám a habtapin akar felállni, szigorúan a kemény felületeken. Tegnap pl. ücsörgött a parkettán (hol máshol?), tüsszentett egyet, ettől elvesztette az egyensúlyát és mint egy liszteszsák nyílegyenesen hátradőlt. Aztán persze ordítás következett, aztán délután az ülőgarnitúrára akart felkapaszkodni, onnan gurult le, megint a parkettára. A tudománya képekben és a mászásvidejó:

8 megjegyzés:

  1. ezekkel az új "kunsztokkal"( Öreganya kedvenc szava volt)tízszeresére nő az új játékok száma is. nincs elérhetetlen hihihi! dvd-k, pelenkázó teljes tartalma,könyvek élei darabolva,és a legjobb:a virágföld.hajrá Botond!

    VálaszTörlés
  2. Dvdk, pelenkázó megvan már most is.... :s
    A pelenkázót arrébb kell vinnem, most már minden elalvás előtt (helyett) azt fogja lehúzni????????????????
    Virágföld...?? Nono, költőúr!

    VálaszTörlés
  3. Megkezdődött, hurrá, éljen-éljen rosszcsont Bobó! :-)))
    /Kibicnek semmi sem drága tudod, majd jövök én még "sírni" Réka rosszaságai miatt! :-)/

    VálaszTörlés
  4. Nagyon ügyesen mászik!! Szuper! Az ágy fekvőlapját mikor teszitek lejjebb?? :D

    VálaszTörlés
  5. Azta de ügyipók! hihetetlen, hogy ilyen gyorsan mindent megtanult! :)

    VálaszTörlés
  6. nem bírom magamban tartani, hogy nekem is rossz nézni az ágy magasságát... egyébként tényleg hihhetetlen az ugrás... aliz nem volt ennyire hirtelen. sőt, már sok helyen felállt, amikor még az ágyában mindig nem... fogtok még szenvedni az altatással... részvétem!

    VálaszTörlés
  7. És innentől kezdve mindegyik év a Botond éve lesz! :)))

    VálaszTörlés
  8. Na akkor lehet a gatyót felkötni, (no meg a kiságyat lentebb pakolni) innentől kezdve nincs megállás :)))))

    VálaszTörlés

Mit szólsz?