2010. január 5., kedd

Erdélyi MATEA Botond

A legújabb, ami fejtörést okoz, a következő.
Régebben éjjel befele volt a feje (nappal meg kifele), de mivel mindig így találtam rá, azt hittem, azért fordul meg, mert úgy akar aludni, úgyhogy egy ideje megfordítottam. Viszont most is ráfordul a takarójára és úgy alszik el, tehát nem oldódott meg a dolog. Úgy megy az altatás nálunk, hogy leteszem, játszik, amíg gondolja (5-15 perc), ha kidobta a cumiját vagy már szeretne lefeküdni, nyekereg, én bemegyek, visszarendezem, cumi szájba, betakarom. Mikor már szinte belealszik ebbe a műveletbe és azt hinné az ember, hogy igazán elaludt, akkor is biztosra vehető, hogy ha pár perc múlva újra rákukkantok, hogy becsukhatom-e már az ajtaját, akkor is a takaróira ráfekve, fejtől lábig megfordulva, kitakarózva alszik. Ilyenkor visszafordítom, betakarom és végre rácsukhatom az ajtót. Akármikor, akárhogy teszem le aludni, tuti, hogy végül így alszik el, ahogy a képeken látható. Arra gondolok, hogy azért fordul meg, mert így jó puhán fekszik, ezért kapott egy icipici kispárnát is, de így is elforog...Rejtély. Mindenesetre emiatt a cukisága miatt is csak nőttön nő a Bobóimádatunk. MATEA=Mindig A Takaróján ElAlvó

8 megjegyzés:

  1. Biztosan így kényelmes neki! Nagyon cukin alszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Ezek a babarejtélyek!!! Tényleg furi. Mintahogy az is, hogy a lányom miért ébred minden 2. hajnalban a születése percében , 4:44kor???

    VálaszTörlés
  3. Hát ez haláli :)))
    Nálunk az a koreográfia, hogy megvárom, míg elalszik és utána osonok be betakarni.
    De hát ezek a képek nagyon édesek! :)

    VálaszTörlés
  4. takard be egy másikkal, ha elaludt:) azt hiszem a natgeon láttam egy filmet, amiben az volt, hogy a kisbabák sokszor úgy alszanak, ahogy az anyaméhben voltak, pl. az egyik mindig belefúrta a fejét a placentába és úgy is szeretett aludni, hogy valamihez odaszorította az arcát.

    VálaszTörlés
  5. Szeder: igen, emlékszem az X-aktába illő sztorikra!
    Zsófi: hát, Bobó is mindig a placentába fúrta a fejét, de hát nem is tudnak a méhben máshogy feküdni, mint úgy hogy vmibe belefúrják a fejüket...Mindenesetre vannak párnái, amikhez bújhatna, szokott is, de ez még nem elég, neki a takaró kell... :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jók a képek! Sztem is ezek a rejtélyek csak még szerethetőbbé teszik a kis lurkókat!

    VálaszTörlés
  7. Nálunk is ugyanez van! Mi épp ezért tartunk egy póttakarót az ágy végében, hogy ha nem sikerül kirángatni alóla a felébredés veszélye nélkül, akkor azzal takarjuk be. Aztán 1 óra múlva már be lehet takarni az elsővel, mert már a másodikon fekszik :D
    Lehet, hogy túl kemény a kókuszmatrac?? Nektek milyen matracotok van?

    Olyan cuki Bobó ahogy így alszik, de az első képen hogy vannak a lábai? Azt nem sikerült megfejtenem...

    VálaszTörlés
  8. Az Istennek nem akartam megérteni, hogy miért baj az (és vicces), hogy a TARKÓJÁN alszik el. :D Nagyon cuki!!!!

    VálaszTörlés

Mit szólsz?