2010. január 20., szerda

Tejszínes, őszibarackos, füstölt sajtos csirke

vagy pulyka. Csíkokra vágom a filét, akármiből is van és egy kis olajon vagy vajon megpirítom, só, bors, szerecsendió kerül rá. Ha megpirult felöntöm tejszínnel, majd valamikor időközben rádobom a kisebb cikkelyekre vágott konzerv őszibarackot, nyáron természetesen lehet frisset, de a konzerv is isteni. Aztán amikor már majdnem teljesen kész, reszelt füstölt sajtot tolok rá és kész! Állatjó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amilyen egyszerű ez is, olyan finom!! Mazsolás rizzsel a legkirályabb! Fotó nincs róla, majd next time.

3 megjegyzés:

  1. Jók ezek az egyszerű kis receptek, köszi! Közös receptes blogot ismered? ;-)

    VálaszTörlés
  2. Szuperül hangzik! Bobó kapott belőle?

    VálaszTörlés
  3. Természetesen kapott belőle és mondanom sem kell h imádta :)
    Szilvi, ismerem, jaja! ;)

    VálaszTörlés

Mit szólsz?