2010. január 2., szombat

Szilveszteri Találós kérdés

Botibaba jóvoltából ismét adódik egy játéklehetőség számotokra.
A kérdés megint az: mi történhetett, ami Szilveszter este arra késztette Bobó-keresztanyu-Ancit, hogy vendégeit hátrahagyva, ünneplős farmerét feltűrve, nekiálljon kádat súrolni? Ezúttal rögtön a link után kiderül a helyes válasz, úgyhogy aki tippelni akar, előbb tegye meg, csak utána olvasson tovább. :) Természetesen az következtet helyesen, aki arra gondol, hogy Botond belekakilt keresztanyuék patyolat sarokkádjába. Ez azért még nálunk sem megy rutinszámba, kétszer fordult eddig elő. A szilveszter estét náluk töltöttük, egy harmadik párral kiegészülve. Bobó egész délután nem termelt, ez mindig rosszat jelent, féltettem, hogy ez lesz. Bobó a kádban hihetetlenül felpörgött, marhára élvezte, hogy van helye mászkálni, ide-oda rohangált, csapkodott, ujjongott.
Majd egyszercsak....zsupsz....jó nagy adag cuccot eresztett a fürdővizébe. Anci kikapcsolta a fényképezőgépet és szegény azt sem tudta, hova kapjon, sírjon vagy nevessen. Persze nagyon röhögtünk, főleg, hogy Bobó játéknak tekintette (volna) önnön produktumának úszkáló darabjait és nekiállt kergetni őket. A játékokat kikapkodtuk, Botondot is kimenekítettük, lezuhanyoztuk, majd jött az ominózus kádsúrolás. A nagy nevetgélésben azért kicsit égtem is, ha itthon történik ez, engem nem zavar, de mégiscsak vendégségben szarta össze a kádat :), remélem azért mehetünk máskor is és Anciék továbbra is örülnek, hogy Botondka keresztszülei. Fürdés után még úgy fel volt pörögve, alig lehetett lelőni, még ugrált az ágyunkban jó ideig.
Egyébiránt ha igaz a mondás, hogy ami január elsején történik, azt várhatod egész évben, akkor Bobó naponta kétszer fog lepisilni engem és mindennap bele fog kakilni a fürdővízbe. Igen, igen. Tegnap itthon is megismétlődött a malőr. Remélem ez csak valami átmeneti regresszió. Egyébként a Szilveszterünk tökjól sikerült, Anci ismét isteni finomságokkal készült, a dekoráció fenséges volt, főleg amiben én is segédkeztem, Bobó szokásos időben elment aludni (a nagy izgalmaknak köszönhetően fél órával később aludt el); mi jókat ettünk, ittunk, Activityztünk éjfélig-közben egyszer úgy röhögtem, hogy a málnaszörpöm a padlóra köpte, mintha a kádbaszarás nem lett volna elég; én már lefürödve, pizsamában az alvós vizemmel koccintottam éjfélkor; az éjszakám pocsék volt-de ezt bekalkuláltam; a vendéglátás fantörpikus volt, köszönjük ezúttal is!!! SZJÚÉK Mindenkinek!!!!!!!

10 megjegyzés:

  1. :) A legjobb helyen is előfordul az ilyen :)

    Csak nem a focilabdája és A rücsköslabda látszik a képen?? (A focilabdát csak a karácsonyi rajz alapján ismertem fel)
    ((Az a kád, illetve a fürdőszoba tényleg nagyon szép!))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a dicséretet a fürdőszoba tulajdonosaként :)
    Viri! Jöhettek máskor is, de ezzel a kaka üggyel vigyázzunk legközelebb, mert tudod, hogy ez számomra milyen kínos téma. :)

    VálaszTörlés
  3. Ancikám, ígérem amint megérti, amit mondok neki: az első dolog, amit megtanítok neki, hogy NEM KA-KI-LUNK AN-NA-MÁ-RI-A FÜR-DŐ-KÁD-JÁ-BA!!!!!!
    (Sem padlójára, ágyába, kertjébe, stb, stb .) :))))
    Jóóóóóóóóóó? Úgyhogy majd pár éve múlva újra megyünk! ;)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon boldog, kacagós és csudijó új évet kívánok Nektek!
    Hajrá Bobó-baba! ;)

    VálaszTörlés
  5. Szegényem, kádsúrolás buli helyett?! Figyu, ez is egy élmény amiről majd lehet sztorizni, mikor Boti beállít a 19 éves komoly barátnővel... :-DDD

    Hogy én mekkora mázlista vagyok ilyen téren: Enyém kizárólag reggel 7-10 között kakil. Ez olyan biztos, minthogy itt gépelek. Általában 9 körül tesszük le reggel újra aludni (uis hajnalok hajnalán kel, és addigra üti ki magát). Ilyenkor betesszük a kiságyba és jön a - mi már csak így hívjuk - "kakitrükk". Ilyenkor nyom egy nagyot és jön a másfajta "gyertek már!" kajabálás, amiből sejteni lehet, hogy kaki van. Ezzel eléri, hogy kikerül az ágyból nyer egy kis időt, lehet mókázni újra. Hátha megússza az alvást :-DDD Persze nem...
    Marhára örülök, hogy reggel tojik, mert így sosem kell idegen helyen kakis pelussal szenvednem. A múltkor is vendégségben mondták, hogy szerintük kaki, mi meg a férjemmel egyszerre mondtuk, hogy az kizárt :-DDDDD

    De ne irigykedj. Kiszámítható a kakitimingja, viszont sz@r-alvó... :-dDDDD

    VálaszTörlés
  6. Erre tippeltem én is! :) És milyen boldogan ül a kádban! Nagyon cuki!
    A Szilveszteri kalapja nagyon menő!

    VálaszTörlés
  7. Sztem ez nem akkora gáz, persze kínos, de kivel nem fordult még elő! :))) Keresztanyu meg hadd edződjön! ;)

    VálaszTörlés
  8. Huhú, BUÉK, isteni az utolsó kép!!!!!
    Szar ügy, az biztos, dehát biztos itt volt az idő, hogy valaki felavassa keresztanyuék kádját, ugye Bobó????
    De jó, hogy Ti is jót buliztatok, Activity rulez!!!

    VálaszTörlés
  9. :))) Zalán még nem kakilt kádba, de szilveszter éjjelén lepisilte a vendéglátóink nagy ágyát. Hmm, jellemző!

    VálaszTörlés

Mit szólsz?