2009. február 26., csütörtök

14 nap van vissza

Tegnap szülésznőnél jártunk: Ctg-n minden tuti volt, mozgásokat is sikerült prezentálnunk :), vérnyomásom is szuper, ezúttal a vajúdásról és a kitolásról volt szó, néztünk szemléltető ábrákat, megvettük az apuka "szülős ruciját". Szülésznő folyton bíztatott, hogy kérdezzünk bátran, de ilyenkor mindig leblokkolok és semmi nem jut eszembe... Este fájdogált a hasam, olyan pánik fogott el, hogy éjjel 1-ig el sem tudtam aludni, drukkoltam, hogy csak most ne induljon be a szülés, még pár napot szeretnék! (A megérzéseim alapján egyébként egy perccel sem szülök előbb, sőt...) Ma délelőtt nagyjából az előző bejegyzésben foglaltakkal volt tele a fejem, még egy sírás-áradatot is sikerült a szerelmem nyakába zúdítanom. Azon izgultam legjobban, hogy csak jussak el a fodrászhoz (szüléshez minél közelebb akartam menni), mert már vállalhatatlanul néztem ki. (A fotó előtte készült...) Dokinál is voltam utána: méhszáj 2100, baba kb 3400 gramm...(!!!!) Előbbi adat nem utal korábbi szülésre, utóbbi annál inkább. Szóval emberünk annyit mondott, hogy bármikor, de nem tudja mikor... Hát, én azért itthon váltottam pár szót a fiammal, hogy vagy ne nőjön tovább, vagy bújjon ki gyorsan, különben összevonom a szemöldököm. Remélem értett a szóból. Jövő hét közepe felével és 3440 grammal kiegyeznék. Hallod, kisnyuszi??? (Tuti túlhordom és 4 kilós lesz...)

6 megjegyzés:

  1. Kedves Virág!
    Én ma kezdtelek olvasni, Piroska blogjáról találtam el hozzád, ott csak olvasó vagyok, de látom, te jobban szereted tudni, hogy ki néz be hozzád. Nagyon jó újra átélni veled a szülés előtti izgalmakat, persze, mikor én voltam ebben a cipőben én sem gyönyörködtem még benne, de az idő annyi mindent megszépít... (Nagyobbik lányom - Virág! - 4 éves múlt novemberben, kisebbik 2 lesz március 8-án.) Sok szeretettel gondolok rátok, és nagyon drukkolok, hogy minden a terveitek szerint alakuljon! Várom az újabb fejleményeket!!!
    Sok erőt kívánok nektek: TnéCsCsilla

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Köszi, hogy a jókívánságokat és hogy írtál :) Remélem visszatérő vendég leszel :)

    VálaszTörlés
  3. szia Virág,

    nagyon sokat gondolok már Rátok, és tisztára izgulok, hogy mikor dugja már ki a kis fejét a bébi.remélem az ágyikó már készen áll (mármint a kettes számú), és minden meg volt hozzá, és nem okoztam további frusztrációkat bizonyos csavarkák nem meglétével..azon gondolkoztam, hogy remélem lesz még időd jelezni, ha elmegy mondjuk a magzatvíz, hogy nehogy lemaradjunk itt valamiről ;)

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Az ágyat tegnap szerelték össze apósomék, akartam megköszönni, csak még nem volt érkezésem! De nagyon köszi!!! :) vmi csavar hiányzott, de megoldották a srácok! Úgy tervezem, hogy majd feltolok ide legalább két sort, hogy lehessen izgulni értünk! :)Hallom, megjártátok a János-ügyeletét.... :S

    VálaszTörlés
  5. jó kis névnapi ajándék volt szegény apukánknak..de úgy láttam, hogy a kórházi várakozás közbeni tűrőképesség határa az összes apukának elég alacsonyra került :( no de nincs semmi probléma szerencsére. megkaptad a képeket, amit Bulcsúról küldtem?

    VálaszTörlés
  6. Nem kaptam meg!!! Hol küldted??
    Ide küldd: virag.seress@gmail.com
    Pussz!

    VálaszTörlés

Mit szólsz?